• Tot 6 april zijn er geen wedstrijden en trainingen en gaan het schoolvoetbal, de wedstrijd van het Dovenelftal en het klaverjassen niet door. Ook de techniektrainingen zijn afgelast. 
   
  Zoals inmiddels door de KNVB bekendgemaakt is, wordt al het voetbal in Nederland tenminste tot en met 31 maart (inmiddels tot 6 april) afgelast. Dit betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader orde worden uitgesteld. Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten in verband met maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus.
  FC Weesp volgt uiteraard ook het advies van KNVB, RIVM en GGD om geen trainingen, (oefen)wedstrijden of andere bijeenkomsten voor 100+ mensen te organiseren.
   
  Dit betekent dat vanaf vandaag (12 maart) ook alle trainingen zijn afgelast, en dat evenementen als het Schoolvoetbal, de wedstrijd tussen het Dovenelftal en de Golden Boys, en het klaverjassen (op 20 maart) niet zullen doorgaan. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle leden en betrokkenen.
   
  De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing om te kijken of deze evenementen later ingehaald kunnen worden. Dit zal ter zijner tijd gecommuniceerd worden.
   
  Wij wensen iedereen het beste en veel gezondheid toe!
   
  Met sportieve groet,
  Het Bestuur