• Beste leden,  In deze moeilijke tijd waar sociaal contact wordt afgeraden, en dus ook niet gevoetbald kan worden, wordt de kracht van onze vereniging getest. Wij willen iedereen bedanken voor jullie begrip en steun om met z’n allen goed door deze periode te komen! 

  Tevens willen we in deze brief aan iedereen die zich betrokken voelt bij FC Weesp vragen om jullie steun de komende maanden, aangezien sociaal, organisatorisch en financieel de nodige uitdagingen voor ons liggen.

  Zoals jullie hebben kunnen lezen volgt FC Weesp uiteraard het KNVB- en regeringsbeleid en zijn alle wedstrijden en trainingen tot 6 april afgelast. Deze periode zal uiteraard nog verlengd kunnen worden. Wij zullen u op de hoogte houden via de website, de nieuwsbrief, social media en de verschillende
  whatsapp-groepen.

  Naast de trainingen en wedstrijden zijn ook verschillende evenementen afgelast waar vele vrijwilligers keihard voor gewerkt hebben. Wij voelen als bestuur met jullie mee en hopen dat later in het jaar deze evenementen alsnog door kunnen gaan. Evenementen bij FC Weesp die zijn afgelast zijn ondermeer het Schoolvoetbal, de Nationale Voetbaldag, de klaverjasavond, onderlinge toernooitjes en sociale bijeenkomsten om de wedstrijden heen.

  Verder heeft het bestuur ervoor gekozen om de Algemene Ledenvergadering van 15 april uit te stellen. Een nieuwe datum zal nog gecommuniceerd worden. Mocht de huidige situatie langere tijd duren, zal het bestuur er mogelijk voor kiezen om bepaalde informatie, zoals de begroting voor het komend seizoen digitaal met de leden te delen. In de komende weken zal hierover een besluit worden genomen.

  Tenslotte willen we een dringend beroep doen op alle leden om tijdens de huidige situatie het complex van FC Weesp niet te betreden of in grote groepen samen te komen op de velden van FC Weesp om voetbal te spelen. Tijdens de huidige situatie kan het bestuur dit niet tolereren. Ook omdat wij hierop aangesproken worden door de verschillende instanties.
  Wij hopen dat iedereen gezond blijft en roepen iedereen op goed voor zichzelf en elkaar te zorgen!

  Met sportieve groet,
  Ron Anches, Ger Oostermeijer, Leo Timmermans & Rutger ter Hoeven,

  Bestuur FC Weesp