• Beste Leden,

  Het bestuur heeft na overleg met onze commissie beheer & faciliteiten besloten om de de velden van FC Weesp vaker beschikbaar te stellen aan onze leden, vrijwilligers en trainers. Wij willen jullie de mogelijkheid geven om 7 dagen per week gebruik te maken van de kunstgrasvelden, (dus niet van het hoofdveld) op tijden dat er geen gebruik gemaakt wordt van de velden door FC Weesp de BSO, het Vechtstede College of andere activiteiten vanuit de vereniging. 

  Dit geldt dus ook tijdens de zomervakantie die dit jaar zal lopen van 4 juli tot 10 augustus (dus niet van het hoofdveld) op tijden dat er geen gebruik gemaakt wordt van de velden door
  FC Weesp. Van 10-14 augustus zal het zomer-voetbalkamp voor de jeugd van 6-13 jaar, dat FC Weesp organiseert in samenwerking met Pascal Heije van Golden Boys Voetbalschool de 'aftrap' van het nieuwe seizoen vormen.

  Om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen hebben wij een aantal van jullie gevraagd om met ons mee te denken hoe wij dit het beste vorm zouden kunnen geven. Jullie feedback was dat we duidelijke 'spelregels' moesten vastleggen zoals we al gewend zijn vanuit de sport die ons allen verbind - voetbal - om zorg te dragen dat er voorzichtig wordt omgegaan met velden en materialen.

  Er zal een proefperiode gelden van 6 maanden van 4 juli tot 31 december 2020. Hierna zal het bestuur besluiten om wel of niet door te gaan. We willen benadrukken dat deze regeling niet is bedoeld voor commerciĆ«le doeleinden en dat er een meldingsplicht geldt voor teams die op reguliere tijden gebruik willen maken van de velden, bijvoorbeeld als teams deze zomer willen doortrainen. 

  De spelregels:

  • Openingstijden: de velden zijn 7 dagen per week van 8 uur tot uiterlijk 22 uur beschikbaar.
  • In het najaar en het voorjaar huurt het Vechtstede College de kunstgrasvelden van 8.00 tot 15.30 uur en zijn de velden niet beschikbaar voor anderen.
  • Toegang: alleen trainers, vrijwilligers of team-managers met een sleutel mogen het complex openen.
  • Het hoofdveld mag niet betreden worden.
  • Maak waar mogelijk gebruik van velden 2 & 3 ivm de overlast
  • Er mogen uitsluitend sportactiviteiten plaatsvinden, geen nazitten of rondhangen en alleen voor de leden van FC Weesp.
  • De sleuteldrager is eindverantwoordelijk tijdens het gebruik van de velden. 
  • Zorg er dus voor het hek na binnenkomst, en wanneer je vertrekt, te sluiten, en dat je het terrein en gebruikte materialen netjes achterlaat.
  • Zorg voor gebruik van het ballenhok dat het alarm uitgeschakeld is en dat je het alarm weer aanzet wanneer je vertrekt.
  • Gebruik door jeugd onder de 18 is alleen toegestaan in aanwezigheid van de sleuteldrager.
  • Corona-regels moeten nageleefd worden.

  Wij spreken iedereen aan om bovenstaande spelregels na te leven en elkaar aan te spreken op naleving van de regels. Het Bestuur behoudt het recht om bij wangedrag of schade die toegebracht wordt aan de faciliteiten om de toegang tot de velden in te trekken, of de proefperiode per direct stop te zetten.

  Wij vertrouwen op jullie medewerking om gezamenlijk zorg te dragen dat er nog vaker gebruik gemaakt kan worden van onze faciliteiten, zodat nog meer mensen lekker kunnen voetballen.  

  Join our Club FC Weesp!!

  Ron Anches

  Voorzitter FC Weesp