• Afgelopen zaterdag mochten de mannen weer aan de bak. Met de rentree van Jeroen moesten de heren vandaag met 2 goals verschil winnen. Met vele fans langs de lijn beloofde deze wedstrijd veel goeds. Onder luid gejuich liepen de heren dan ook het hoofdveld op om het bekeravontuur voort te kunnen zetten.

  Deze droom ging helaas al snel ten onder toen er na 5 minuten een nogal ongelukkige goal binnen viel voor OSM 10. Niet veel later viel ook de 0-2. Na de slechte start begonnen de heren van Weesp wel iets beter te voetballen en kwamen er langzaam kansen. Dit leverde helaas niks op en hierdoor ging de zaterdag 3 met een achterstand de rust in.
  In de rust werd veel gesproken over hoe het beter kon maar dit was niet te zien in de 2e helft. Het team kreeg langzaam meer kansen maar geen grote doelpogingen.

  OSM kwam met 10 man te staan na een gele kaart, en niet veel later pakte de keeper van OSM de rode variant voor een tackel op Kyrill net buiten de 16. Hierdoor stond OSM tijdelijk met 9 man op het veld. Niet iedereen bij OSM leek te kunnen tellen of de spelregels te kennen ze weigerden met 9 man te spelen en hadden er dus 10 op het veld staan. Na 5 minuten discussiĆ«ren kon er weer verder gevoetbald worden.

  Helaas viel er bij een corner van OSM alleen nog een tegengoal en eindigde de wedstrijd in 0-3.
  Na de wedstrijd durfde de captain nog even een klein interview te geven aan de pers.

  Na deze wedstrijd willen we graag de 13de man bedanken en natuurlijk onze keeper Jeroen.
  We zien jullie volgende week bij de derby tegen Muiden!!

  Persgroep zat-3

  Meer foto's van de wedstrijd in het FC Weesp fotoalbum