• Ger Oostermeijer nieuwe penningmeester a.i.

  Het Bestuur is erg blij te kunnen melden dat we Ger Oostermeijer bereid hebben gevonden om de vacature van Penningmeester van FC Weesp te vullen. Ger zal per direct aantreden als Penningmeester ad interim en aansluiten bij het dagelijks bestuur. Tijdens de volgende ALV zal zijn kandidatuur worden voorgelegd aan de leden.
   
  In de komende weken zal Ger in samenwerking met de financiële commissie en Peter de Keyzer de jaarrekening over het afgelopen seizoen opstellen voor goedkeuring op de ALV.
   
  Ger is een geboren Amsterdammer, is opgegroeid in West Friesland en heeft de laatste 40 jaar in Noordijk gewoond. Hij is vader van drie volwassen kinderen en opa van 3 kleinkinderen. Hij heeft in Noordwijk in diverse financiële beleidsfuncties gewerkt. Hij heeft op niveau gevoetbald en heeft 5 jaar als penningmeester in het bestuur van VV Noordwijk gezeten. Ook nu nog heeft hij een aantal functies bij VV Noordwijk, maar niet meer in het bestuur. Ger is met zijn partner oktober 2019 in Weesp komen wonen, speelt walking football bij FC Weesp, en is gelijk lid geworden van onze vereniging.
   
  Wij willen via deze weg Ger bedanken dat hij zich als vrijwilliger wil gaan inzetten voor onze vereniging, en zien er naar uit om in de komende jaren met hem samen te werken.
   
  We zoeken overigens nog wel assistent-penningmeesters binnen de financiële commissie om Ger te ondersteunen, dus als u expertise en interesse heeft om Ger te ondersteunen, neem dan aub contact op met bestuur@fcweesp.nl.
   
  Met sportieve groet,
  Het Bestuur