• Het Bestuur is erg blij te kunnen melden dat we Helen bereid hebben gevonden om het bestuur van FC Weesp te komen versterken. Helen zal per direct aantreden als Bestuurslid Vrouwenvoetbal ad interim en aansluiten bij het bestuur. Tijdens de volgende ALV op 8 juli a.s. zal haar kandidatuur worden voorgelegd aan de leden.
   
  In haar rol als Bestuurslid Vrouwenvoetbal zal Helen zich voornamelijk gaan richten op het verder opbouwen van het meisjes- en vrouwenvoetbal bij FC Weesp, met als voornaamste doelstelling om de populariteit van voetbal bij meisjes en vrouwen verder te vergroten en door te groeien tot één van de leidende voetbalverenigingen voor vrouwenvoetbal binnen onze regio. Uiteraard zal zij dit doen in samenwerking met onze vrijwilligers van de MO13, MO15 en MO17 en andere belangstellenden.
  De komende weken zal Helen in samenwerking met de overige bestuursleden contact leggen met de verschillende vrijwilligers en commissies (waar nodig aangezien Helen al jaren actief lid en vrijwilliger bij FC Weesp is) om het gesprek aan te gaan in voorbereiding op het komend seizoen.
   
  Helen is 28 jaar en woont al haar hele leven in Weesp. Waar zij vroeger handbalde bij We HaVe, is zij op haar zestiende begonnen te voetballen bij FC Weesp in de meisjes A1. Sinds haar 18e speelt Helen in het Vrouwen 1 team van onze club, waarvan een flink aantal jaren als aanvoerster. Daarnaast is zij jaren actief geweest als jeugdtrainer van verschillende jongens- en meisjesteams. Nadat er jarenlang geen meisjesteams waren geweest, heeft zij zich samen met haar collega-trainer ingezet om het meisjesvoetbal bij FC Weesp van de grond te krijgen. Dit resulteerde in 2013 in een eerste 7-tegen-7 meisjesteam. Zij is blij om te zien dat er nu drie volledige teams staan, maar dit kan natuurlijk altijd nog beter en mooier. Helen heeft er zin in om  hier de komende jaren mee aan de slag te gaan.
   
  Wij willen via deze weg Helen bedanken dat zij zich naast haar rol bij ons Vrouwen-1 team als bestuurslid wil gaan inzetten voor FC Weesp, en zien er naar uit om in de komende jaren met haar samen te werken.
   
  Met sportieve groet,
  Het Bestuur