• Nadat twee weken geleden de jeugdspelers weer mochten gaan trainen, mogen vanaf aanstaande maandag 18 mei ook onze senioren-teams weer opstarten met de trainingen. Uiteraard moeten de RIVM richtlijnen en met namen het 1,5m afstand houden strikt gevolgd worden. Waar bij de jeugdteams de corona-co√∂rdinatoren zorgdragen voor naleving van het corona-protocol, willen wij senioren en trainingsstaf vragen om hiervoor zorg te dragen, ook wat betreft de opzet van de trainingen (partijtjes kunnen dus bijvoorbeeld niet gespeeld worden). 

  Voor alle seniorenteams; kijk goed naar het gewijzigde trainingsrooster en de andere onderstaande links hieronder, zodat jullie op een verantwoorde manier de trainingen weer kunnen opstarten. Veiligheid is natuurlijk de prioriteit en zal gehandhaafd worden. 

  Enkele belangrijke opmerkingen:

  • Laat het bestuur even weten of jullie team wil beginnen met de trainingen of niet en op welke dagen je wil gaan trainen. Dit in verband met het trainingsrooster.
  • Zorg aub dat je bij aankomst uit de buurt blijft van jeugdteams die voor jullie trainen.
  • Als je het laatste team bent op het veld, zorg dat je het veld opgeruimd achterlaat.
  • Als je het laatste team bent op het complex, zorg dat je het alarm aanzet en alles goed afsluit.
  • Ken je het protocol niet of heeft jouw team geen sleutel, neem dan contact op met het bestuur.


  Verdere informatie is hier te vinden:

  Trainingsrooster
  Corona-protocol spelers
  Corona-protocol trainers
  Tips voor de training (19+)
  Corona-protocol FC Weesp

  We zijn blij dat iedereen nu in ieder geval weer kan beginnen met de trainingen. Een volgende stapje is weer gezet. Neem bij vragen of opmerkingen over het corona-protocol contact op met bestuur@fcweesp.nl.

  Met sportieve groet,
  Rutger ter Hoeven

  Bestuurlid FC Weesp