• Het bestuur nodigt van elk jeugdteam van Onder 11 t/m 19 twee vertegenwoordigers uit om op donderdag 12 maart mee te praten over FC Weesp. Meld je team uiterlijk 8 maart aan. 

  Jeugdspelers van Onder 11 t/m Onder 19 kunnen meedenken en meepraten over FC Weesp. 
  Zoals jullie wellicht gelezen hebben in de Nieuwsbrief of op de clubsite (www.fcweesp.nl ), heeft FC Weesp sinds kort een nieuw bestuur dat de jeugdafdeling ontzettend belangrijk vindt. Eén van de prioriteiten die wij ons gesteld hebben is om duidelijk te beschrijven waar FC Weesp voor staat en wat onze leden van ons mogen verwachten.
  In samenwerking met de KNVB willen wij ook onze jeugdvoetballers (jullie) om advies vragen om duidelijke keuzes te kunnen maken over wat voor vereniging wij als FC Weesp willen zijn en hoe we daar kunnen komen.
   
  Bijeenkomst op donderdag 12 maart
  Daarom willen wij op donderdag ​12 maart van 19.00-20.00 ​een bijeenkomst organiseren in de kantine van FC Weesp. Onder begeleiding van iemand van de KNVB willen wij tijdens die bijeenkomst graag jullie mening horen.
   
  We nodigen van elk team twee vertegenwoordigers uit
  We willen alle teams (jongens en meisjes) van de Middenbouw (Onder 11 t/m Onder 15) en de Bovenbouw (Onder 17 en Onder 19) vragen om 1 of 2 vertegenwoordigers namens hun team naar de bijeenkomst te sturen om met ons over FC Weesp te praten.
   
  Teamvertegenwoordigers graag aanmelden voor zondag 8 maart
  Kan elk team dat wil meepraten voor zondag 8 maart laten weten wie er vanuit jullie team aanwezig zal zijn via een berichtje aan bestuur@fcweesp.nl?
   
  Leo, Rutger, Ron en Ger
  Bestuur FC Weesp