• Bij mooi stralend winterweer werdt er op zaterdag 5 december voor de eerste keer een Kerstbomenverkoop gehouden bij FC Weesp. Samen met Tuincentrum van der Wurff werden er veel dennenbomen verkocht. 

  Er werd één vrachtwagen met bomen gelost om 10.00 uur op onze parkeerplaats, maar al snel bleek dat de voorraad was uitverkocht. Direct was er een vrachtwagen vanaf de Lange Muiderweg vertrokken die een nieuwe voorraad bracht. Twee wagens vol verkocht, wat een geweldig succes. Wij danken de kopers voor het kopen en hun hulp, want van elke boom ontvangt FC Weesp €2,00 voor de clubkas.

  Wij bedanken ook alle vrijwilligers die de bezoekers en collega's hebben verzorgd met warme dranken, en soep. Bovenal bedanken wij Tuincentrum van der Wurff voor de geweldige actie, waar we misschien wel in de komende jaren, zonder Corona, een traditie van gaan maken, dan kunnen andere sponsors aanhaken met hun Kerstcollectie. Een heuse Kerstmarkt, we hebben de ruimte! Wilt u meer informatie sponsorzaken@fcweesp.nl .

  Was u niet in de gelegenheid om uw Kerstboom te kopen bij FC Weesp, ga dan naar het Tuincentrum aan de Lange Muiderweg, want als u uw boom daar koopt ontvangt FC Weesp alsnog de sponsoring van het bedrijf.

  Videoreportage van Het Amsterdamsche Voetbal
  De actie van FC Weesp met het Tuincentrum bleef ook niet onopgemerkt bij de mensen die zich meestal druk bezig houden om de verslagen van veel wedstrijden in onze regio te bundelen, en plaatste dit artikel op hetamsterdamschevoetbal.nl

  Het Amsterdamsche Voetbal sprak met de initiatiefnemers en maakte een leuk videoverslag van ruim 4 minuten (met gezellige kerstmuziek) van deze geslaagde middag. 

  WeesperNieuws
  Ook in WeesperNieuws was aanwezig en plaatste dit artikel, waaruit ook bijgaande foto is overgenomen.

  Extra kerststeun geven aan FC Weesp? Graag!
  Uw extra kerstgeschenk aan FC Weesp is nog steeds meer dan welkom. Hiervoor kunt u dit betaalverzoek gebruiken en zelf het bedrag aanpassen. Alvast bedankt hiervoor en fijne feestdagen!