• Aylin: ‘Omdat we samenwerken en elkaar altijd helpen’. 
  Birthe: ‘Omdat je leert hoe je goed moet voetballen’. 
  Danou: ‘Omdat ik heel graag prof wil worden’. 
  Indy: ‘Omdat het gezellig is en nieuwe meiden heel welkom zijn’. 
  Juna: ‘Omdat de OranjeLeeuwinnen mijn grote voorbeelden zijn’. 
  Lows: ‘Omdat scoren gewoon heeeel leuk is’. 
  Ymke: ‘Omdat je het niet alleen doet, maar als team’. 
  Romy: ‘Omdat het stoer is’.

  En zo zijn er nog 100 redenen om te komen voetballen bij de FC Weesp meiden! 

  We waren net zo lekker bezig. Na een lange aanloop hadden we de smaak te pakken met de MO13 met 3 mooie overwinningen op rij. En toen kwam Corona ☹ 

  Allemaal opgesloten in huis, niet naar school en niet voetballen. Des te leuker was het om die blije gezichten weer te zien toen de eerste training weer plaatsvond. En goed om te merken, dat de meeste meiden niet stilgezeten hadden. Het hoog houden was goed geoefend; een record van boven de 100 werd verbroken, maar ja ze wil dan ook prof worden!

  Ik ging eens kopjes tellen om te zien wie er volgend jaar nog in dit gezellige team zouden spelen, want een aantal gaat door naar de MO15. Het zouden er 9 zijn.

  Paniek – dat is te weinig! En dit jaar geen schoolvoetbaltoernooi, geen Sluis&Bruggenfeest of andere activiteiten waar we meiden zouden kunnen enthousiasmeren voor meidenvoetbal.


  Dus meiden en ouders gemobiliseerd om een heuse ‘Meiden-kom-voetballen-bij-FC Weesp- actie’  op touw te zetten. En dat ging vlotjes. Ideeën werden geboren en dit leidde al snel tot een professionele foto-shoot van deze topmeiden (met dank aan Bram en Aukje). Want het idee is simpel, we gaan overal in Weesp posters ophangen om nieuwe aanwas van meiden naar de club te krijgen.  En we gaan social media bestormen. Want we willen volgend jaar gewoon weer 11x11 spelen met een gezellig MO13 team.

  Ken jij meiden onder de 13 - ouder mag ook, maar daar heeft dit team niks aan😊 – dan kunnen ze nu al 3x gratis meetrainen. Zegt het voort!

   

  John
  Enthousiaste trainer/coach van een superleuk team!