• Het Bestuur is erg blij te kunnen melden dat we Sasja Fransen bereid hebben gevonden om de vacature van Bestuurslid Senioren van FC Weesp te vullen. Sasja zal per direct aantreden als Bestuurslid Senioren ad interim en aansluiten bij het dagelijks bestuur. Tijdens de volgende ALV zal zijn kandidatuur worden voorgelegd aan de leden. Sasja zal in zijn nieuwe rol ondersteund worden door de voorzitter, Ron Anches. 

  In de komende weken zal Sasja in samenwerking met de overige bestuursleden contact leggen met de verschillende seniorenteams voor een introductie (waar nodig gezien de vele jaren die hij al lid is) en om het gesprek aan te gaan in voorbereiding op komend seizoen. 

  Hierbij een korte introductie door Sasja: "Ik ben 38 jaar, getrouwd met Sandra, samen hebben wij 2 zonen, welke beiden actief zijn in de jeugd van FC Weesp. Vanaf mijn 5de jaar ben ik al lid van deze club. Voor de fusie voetbalde ik bij The Victory, op mijn 17de stroomde ik door naar de zondag selectie. Na een paar jaar ben ik overgestapt naar de zaterdagselectie, waar ik echter niet veel later werd benaderd om hoofdklasse te spelen bij FC Hilversum. Ik vertrok als speler, maar bleef als leider van de zaterdagselectie betrokken bij FC Weesp. De periode bij FC Hilversum was leerzaam, maar bleek toch een niveau te hoog. Na ruim 2 jaar was het tijd om terug te keren naar het vertrouwde nest, de zaterdag van FC Weesp. Ik kijk er naar uit, om met de diverse seniorenteams kennis te mogen maken en na al die jaren als speler nu ook op een andere manier iets voor de club te mogen betekenen.   

  Het bestuur wil via deze weg Sasja bedanken dat hij zich naast zijn rol als aanvoerder van de Zaterdag-1 als bestuurslid wil gaan inzetten voor FC Weesp, en zien er naar uit om in de komende jaren met hem samen te werken. 

  We zoeken overigens nog wel mensen vanuit de seniorenafdeling om Sasja te ondersteunen, dus als u expertise en interesse heeft om Sasja te ondersteunen, neem dan aub contact op met bestuur@fcweesp.nl 

  Met sportieve groet,

  Het Bestuur