• Op donderdagavond 19 maart vond een bijeenkomst met ruim 20 trainers, coaches, teamleiders en coördinatoren van de jeugd plaats, waar het nieuwe teamindelingen beleid van FC Weesp werd toegelicht.

  U zal denken: “Een bijeenkomst met 20 mensen in deze tijd?”, maar geheel volgens de nieuwe manier van werken, vond deze bijeenkomst plaats via Skype. Minder gezellig, maar zeker effectief :-) 

  Leo Timmermans (Bestuur) en John Michielsen (Hoofd Opleidingen) presenteerden tijdens de meeting het teamindelingen beleid, het proces dat de komende maanden gevolgd zal worden, en het beoordelingsformulier dat is opgesteld om het proces te faciliteren.

  Voor wie er niet bij kon zijn en voor diegenen die Skype niet aan de gang kregen :-) staan hieronder de links naar de verschillende stukken:

  Doel is dat alle trainers/coaches uiterlijk half april de beoordelingen ingevuld hebben. De Technisch Jeugdcoördinatoren -  Faiçal (onderbouw), Marijn (middenbouw) en Kaya (bovenbouw) - zijn samen met Hoofd Opleidingen - John - hierbij de voornaamste aanspreekpunten.

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen tot weloverwogen teamindelingen voor alle kids kunnen komen in de komende maanden. Uiteraard zullen we dit ter zijner tijd op een goede manier communiceren met spelers en ouders.

  Met sportieve groet!

  Technische Commissie & Bestuur