• Vandaag was het weer zo ver, de zaterdag twee trok ten strijden tegen de mannen van sv de Meer 10.
  De publieksprijs van dit seizoen wordt hoogstwaarschijnlijk een strijd tussen deze twee teams. Gezien de online aanhang en de enorme sportiviteit.
  Weesp begon slecht aan de eerste helft. Hoewel het even wennen was op het echte gras en het indrukwekkende trainingscomplex van sv de Meer scoorde Weesp na een klein kwartiertje spelen de 0-1 Maarten. Hierna ging het Mis de enige wissel Abdie raakte geblesseerd waarna Hidde het veld in moest komen.
  Hidde die een iets te lange warming up in Amsterdam had gehad moest even opstarten. Heel de zaterdag 2 begon te haperen. 1-1,2-1 en 3-1 vlogen na domme fouten van Weesp in het net. Het zelfvertrouwen van inval keeper OLaf begon een klein beetje te breken.
  Rust
  Na top overleg met de leiding en het bestuur werd de tactiek een beetje aangepast waarna Weesp sterk aan de tweede helft begon. In de eerst tien seconden was daar al meteen een schot op doel van Kyrill helaas mis.

  Er kan rustig gezegd worden dan weesp de tweede helft domineerde. Na 20 minuten werd door een lange bal van wissel keeper olaf gescoord door Kyrill. 5 minuten later wordt er weer door een lange bal van onze keeper gescoord, 3-3 Hidde. Het zelfvertrouwen was weer terug. Mede doordat de verdediging van de Meer stond te slapen kon weesp terug komen. De stoomtrein was niet meer te stoppen wederom een lange bal van onze keeper 3-4 Hidde scoorde weer. Hierna weer een lange bal en nog een goal 3-5 Kyrill
  De laaste 10 minuten was het de voorsprong verdedigen voor weesp. Uiteindelijk lukte dit en is de eerste uitwedstrijd van het seizoen gewonnen.

  De foto bij dit verslag is voor de wedstrijd gemaakt. Als teken van respect voor elkaar. En ook wel een beetje voor de insta.

  Persgroep zaterdag 2