• Iedere jeugdtrainer kan wel wat hulp gebruiken! De hormonen gieren over het veld, de meiden hebben het druk met hun telefoon en vriendjes. Ciske de Rat is een heilige vergeleken bij de brutale stuiterballetjes die jij probeert te coachen. Je hebt hart voor de club, de sport en de generatie na jou. Maar poeh, er komt soms een hoop kijken bij het trainen...

  Hoe je omgaat met al die bijkomende zaken is bepalend voor het spelplezier, de ontwikkeling én de resultaten van je team of club. Daarom krijg je van de gemeente Amsterdam een persoonlijke assistent: Dé Assistent. Workshops, online trainingen, video’s en artikelen waar je wat aan hebt. Inspirerend, herkenbaar en vooral: praktisch!

  Speciaal voor jeugdtrainers heeft De Assistent een aantal gratis online workshops. De groepen zijn klein en er is veel ruimte voor eigen inbreng. In 1,5 uur zijn ze weer helemaal bij. Wij brengen deze workshops graag onder de aandacht van onze jeugdtrainers (en alle ouders).

  Dinsdag 18 mei, 20.00-22.00 uur: 4 inzichten over trainerschap
  De basis voor alle trainers en coaches. Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Hoe werkt dat in de praktijk?

  Maandag 31 mei, 20.00-22.00 uur: positief coachen jongste jeugd
  Hoe zorg je dat iedereen plezier heeft? Hoe verdeel je je aandacht over de praatjesmakers, de toppertjes én de stillere kinderen op de achtergrond?

  Donderdag 10 juni, 20.00-22.00 uur: positief coachen pubers
  Hormonen spelen op, ze zijn heel onzeker of vinden zichzelf al heel wat. Pubers zijn een soort apart. Maar wel leuk! Hoe betrek je hen, hoe geef je ze verantwoordelijkheid?

  Woensdag 16 juni, 20.00-22.00 uur: 4 inzichten verdieping: iedereen bij de les!
  Te druk, snel boos, niet opletten. Kinderen met verstorend gedrag hebben invloed op de groep en op jou. Met deze workshop krijg je inzicht in hoe je deze kinderen helpt en er natuurlijk zelf plezier in houdt!

  Wij raden iedereen aan om Dé Assistent eens te bekijken en zich verder te verdiepen in geheim achter de beste jeugdtrainers.

  Bestuur FC Weesp