• Nieuwe coronamaatregelen vanaf 12 november

  Helaas duurt de Coronacrisis langer dan we allemaal hadden gehoopt en met de aangescherpte regels, worden wij gedwongen door het overheidsbeleid om nieuwe maatregelen in te voeren bij FC Weesp. Wij hebben helaas wat pijnlijke besluiten moeten nemen, om de simpele reden dat wij onvoldoende middelen hebben om de regels anders te blijven handhaven. Zodra wij deze middelen wel hebben, zullen wij de maatregelen heroverwegen. 


  Daarom gelden vanaf vrijdag 12 november de volgende regels bij FC Weesp:

  -    De kleedkamers zijn gesloten. Dit geldt voor alle teams, zowel doordeweeks als in het weekend

  -    De kantine is geopend. 
  o    Iedereen die plaats wil nemen in de kantine, meldt zich eerst bij de ingang met zijn/haar geldige QR code en identiteitsbewijs. Daarna ontvangt hij/zij een polsbandje. Daarmee heb je de gehele dag toegang tot de kantine. Er is alleen toegang tot de kantine via de tribune. Alleen mensen die slecht ter been zijn, kunnen na het tonen van hun QR code en identiteitsbewijs, via de hoofdingang worden toegelaten.
  o     Iedereen die niet in het bezit is van een geldige QR code, kan via een afhaalpunt wel eten en drinken afhalen en dit vervolgens buiten nuttigen. 

  -    De toiletten beneden zijn gesloten. De toiletten boven kunnen gebruikt worden na het tonen van de QR code bij de ingang. 

  -    Zonder QR code mag je wel voetballen en supporten, alleen geen gebruik maken van de faciliteiten binnen. 

  Het blijft ook met deze maatregelen een enorme uitdaging om voldoende vrijwilligers bijeen te krijgen om dit te handhaven. Wil jij ons vanavond helpen? Of op een ander moment? Laat het ons dan alsjeblieft weten of reageer op de vrijwilligersdiensten in de app!

  Bovenstaande gaat direct in. Als er na de persconferentie van deze vrijdag weer nieuwe maatregelen volgen, komen wij zo snel mogelijk bij jullie terug met een aanvulling.


  Het Bestuur