• FC Weesp heeft een nieuwe sponsor! En dat is goed nieuws. FC Weesp en de Weesper uitvaartverzorger Robert Rutgers van ABC-UZ, gaan samenwerken. 

  Wie is Robert Rutgers?

  Nieuwe FC Weesp Sponsor - ABC-UZ Uitvaartzorg

  Robert Rutgers en ABC-UZ zijn sinds 2000 een begrip in Weesp. Ons familiebedrijf heeft een rijke historie. Op 24 oktober 1906 startte Johannes Hendrik Rutgers met zijn eerste onderneming in Deventer. De liefde voor het vak zit ons in de genen: inmiddels is Robert Rutgers de vijfde generatie aan het roer en is ABC-UZ uitgegroeid tot een bedrijf met zowel eigen vestigingen als partner vestigingen in alle provincies van Nederland.

  De Centrale Coördinatie van ABC-UZ is sinds 2014 gevestigd in de voormalige Dureco panden, Pampuslaan 45-59 in Weesp. Gebouwen met een unieke geschiedenis. De Dutch Record Company werd daar in 1952 opgericht.

  Iedereen doet mee! Wat is er leuker dan kinderen blij te maken en een lach te zien op hun gezicht? ABC-UZ draagt de sportende jeugd een warm hart toe. Als we zeggen ‘Iedereen doet mee’ betekent dit, dat iedereen meedoet voor zover hij dat kan en wil. Juist omdat we rekening houden met de verschillen tussen mensen. Hierom zijn wij sponsor van FC Weesp.

  FC Weesp uitvaart? Wanneer je denkt met spoed een uitvaartverzorger nodig te hebben, dan helpen wij je graag. Bij twijfel nooit aarzelen en direct bellen om te overleggen. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij een uitvaartverzorger of een verzekeringsmaatschappij.  Was je overleden dierbare een groot fan van FC Weesp of zelf fanatiek sporter? Denk dan eens aan een FC Weesp uitvaart. Wij geven tips voor het organiseren van een afscheid met een sport thema én hebben voor echte fans zelfs de originele FC Weesp uitvaartkist!

  100% Vergoed. Altijd. Overal. Iedereen mag altijd zelf bepalen naar welke uitvaartverzorger je gaat. Bij een verzekering ben je vrij om jouw eigen uitvaartverzorger te kiezen. ABC-UZ heeft afspraken met begraafplaatsen, crematoria, uitvaartcentra, verzekeringsmaatschappijen en zorginstellingen in Nederland. Dit betekent dat ABC-UZ de uitvaart mag verzorgen en dat al je rekeningen, altijd voor 100% aan ABC-UZ worden vergoed.  

  Ontvang korting en clubmunten! Jouw loyaliteit wordt door ABC-UZ beloond! Indien je onverhoopt met een overlijden te maken krijgt en ABC-UZ de uitvaart mag verzorgen of als je via ABC-UZ een uitvaartverzekering regelt, ontvang je van ons een flinke korting. Ook FC Weesp ontvangt hetzelfde bedrag voor in de clubkas!

  Gratis vakantieboek voor jeugdleden! We kunnen deze mooie samenwerking tussen ABC-UZ en FC Weesp natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan, daarom verdelen wij 100 vakantieboeken en 100 voetbal pennen onder de jeugd van FC Weesp! In de vakantie zul je je geen moment vervelen met The Champions Vakantieboek. In dit boek staan de leukste strips, gave spellen, leuke puzzels en quizvragen die allemaal in het teken van voetbal staan. In het vakantieboek staan ook nog fijne voetbaltips. Met dit  vakantieboek kom jij de zomer wel door! Inclusief 2 pagina's met stickers. De voetbalpen is voorzien van een transparant knal kleurtje en een voetballetje, die dient als drukknopje om de pen naar buiten te schuiven. De totale waarde van het prijzenpakket bedraagt 1.000 euro! Deze actie is gratis voor jeugdleden van FC Weesp en loopt van 1 juni tot 1 augustus 2021.

  Wil je kans maken op één van deze prijzen? Stuur dan een e-mail naar info@abc-uz.nl  Vermeld daarin je voornaam. Belangrijk: zet in je mail de voornaam en achternaam van jouw contactpersoon, het adres en woonplaats. Dan bezorgt ABC-UZ jouw prijs bij je thuis! Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons dan gerust weten. Wij wensen je veel plezier met jouw prijs! Wil je meer weten over een uitvaart, verzekering of gratis adviesgesprek? We nodigen je graag uit om contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Je bent van harte welkom!

  Robert Rutgers | ABC-UZ UITVAARTZORG  Nieuwe FC Weesp Sponsor - ABC-UZ Uitvaartzorg 2

  Bezoek op afspraak. Pampuslaan 45-59 in Weesp Uitvaartcentrum Begraafplaats Carspelhof 06 – 444 3 222 0 www.abc-uz.nl