• Train als een professional tijdens het Golden Boys zomerkamp van woensdag 18 t/m vrijdag 20 augustus.  
  Beginner of gevorderd, wel of geen lid van de club, het maakt niet uit. Op de velden van FC Weesp ontwikkelen kinderen van 6 tot 12 jaar zich met het unieke trainingsprogramma opgesteld door Pascal Heije van Golden Boys voetbalschool. Kosten voor het kamp bedragen € 100,- per deelnemer voor leden van FC Weesp en € 120,- voor niet-leden. 

  MELD JE AAN VIA DEZE LINK VOOR 1 AUGUSTUS

  De deelnemers ontmoeten én krijgen training van (oud-) profvoetballers, krijgen individuele begeleiding van gediplomeerde trainers en voetballen dagenlang met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij.
  We leren je niet alleen voetbal skills, maar ook leren we hoe je beter kan samenspelen, zodat je nog meer plezier krijgt in het spelletje en dus beter presteert!
  Dit doen we aan de hand van een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.
  Het voetbalkamp zal plaatsvinden van woensdag tot vrijdag van 10.00 - 16.00. Lunch zal verzorgd worden. 
  Tijdens de voetbalkampen zijn er protocollen in lijn met de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om de veiligheid van kinderen en staf te garanderen. 
  Niet-leden die na het voetbalkamp besluiten lid te worden van FC Weesp, betalen alsnog dezelfde prijs als FC Weesp-leden.
  Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op via voetbalkamp@fcweesp.nl