• De algemeen wedstrijdsecretaris (AWS) 

  De AWS heeft een zeer belangrijke functie binnen een club. Zonder hem of haar, kan er simpelweg niet gevoetbald worden. Per januari zijn wij op zoek naar iemand die deze functie van de huidige wedstrijdsecretaris over kan nemen. 

  Wat zoeken we? 
  Eén (of meerdere, die de functie delen) wedstrijdsecretaris(sen). 

  Wat houdt deze functie in?
  Wekelijks zorgdragen voor de wedstrijdplanning en deze communiceren met de betrokken teams en vrijwilligers. Ook zal je voor deze planning moeten schakelen met bijvoorbeeld scheidsrechters en tegenstanders. 

  Praktische info:
  Deze functie kan grotendeels vanuit huis vervuld worden en kost enkele uurtjes per week (gemiddeld zo'n 2-4 uur).

  Meer informatie?

  Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over deze veelzijdige functie. Wil je meer weten? Of vrijblijvend met het bestuur sparren om te kijken of dit iets voor jou is?
  Stuur een mailtje naar bestuur@fcweesp.nl! 

   

  Update vrijdag 10 december: 

  Inmiddels hebben wij iemand bereid gevonden om een deel van deze vacature te vervullen, waar wij ontzettend blij mee zijn! Deze persoon kan niet de gehele rol vervullen, wat begrijpelijk is. Daarom zoeken wij nog naar iemand, of wellicht zelfs meerdere personen, die ook een deel van deze rol willen vervullen.

  Wij hopen dat er meer enthousiastelingen zijn, zodat deze essentiële rol snel vervuld kan worden. Wanneer wij bij aanvang van de tweede seizoenshelft geen wedstrijdsecretariaat hebben, zal de consequentie zijn dat voetballen vrijwel onmogelijk is. Uiteraard gaan wij er van uit dat het zo ver zeker niet zal komen en dat we een mooie, volledige, invulling gaan vinden.

  Dus, ben jij degene die (een deel van) deze rol kan vervullen? Of ken jij wellicht iemand die een paar uurtjes over heeft en dit leuk zou vinden? Wij horen het héél graag via bestuur@fcweesp.nl.