• Na het oefenprogramma en de bekerwedstrijd tegen Legmeervogels trad de zondag-1 op zaterdag aan tegen Argon. Een sterke tegenstander uit de eerste klasse zaterdag competitie. Maar juist met de ervaring, een week eerder, tegen Legmeervogels wisten de Weespers dat zo’n treetje hoger niet alles  zegt , we hadden in Uithoorn ook bijna de hele eerste helft de tegenstander onder controle, konden zelfs een 2-0 voorsprong noteren.

  Maar terug naar de wedstrijd van vandaag. FC Weesp kwam in het veld met de verjongde selectie. Jurre leidde de verdediging, Jesse was zwervende middenvelder, Jerrel als trouwe rechtsback en Moustafa in de gevaarlijke voorhoede samen met Milan, die in de 2e helft werd vervangen door Floris.
  Op doel wederom Jip die beduidend meer werk te doen kreeg dan voorheen, en dan door een ongelukkige poortbal in dit treffen een goal weggaf. Verder worden soms mooie reddingen door de jonge keeper van/voor de lijn gepakt.
  Argon opende binnen 10 minuten de score, een communicatie fout in de Weesper verdediging werd afgestraft. Maar nog voor rust was het Moustafa die de stand gelijktrok met een prachtig schot.
  Na rust wederom 2 aan elkaar gewaagde teams, waar thuisclub FC Weesp, zonder chauvinist te zijn, de overhand had. Toen kwam de flutgoal,waarbij Jip gepoort werd. 1-2. Weesp bleef knokken met o.m. Floris, die na rust was ingevallen voor Milan. En net als bij Legmeervogels werd er door hem weer met het hoofd gescoord.Stand was weer gelijk 2-2 in deze aantrekkelijke wedstrijd
  Kort voor het eindsignaal kreeg Argon nog een penalty, maar de bal ging hoog over, misschien een lesje boeken bij Memphis.
  Een wedstrijd waar jeugdig elan, felle inzet, en talent voor dit goede resultaat zorgden, en waar we als het team, door meer speeluren te maken nog veel plezier aan beleven. Voorlopig wordt het team van trainer Dick-Jan dan ook niet weggespeeld. Over twee weken begint de competitie uit tegen Hooglanderveen
   
  redacteur