• Afgelopen zondag was dus feitelijk de eerste echte wedstrijd voor de senioren na bijna twee jaar. En dat was te merken ook bij de wedstrijd FC Weesp-Golden Boys. Conditie, wedstrijdritme, samenspelen met nieuwe ploeggenoten, alles moest weer wennen.
  Maar het werd een leuke wedstrijd tegen de ex-profs, die vanuit alle windstreken naar Weesp waren gekomen.. 
  De zondag-1 selectie was vrijwel geheel vernieuwd, door de instroom van de junioren, waarvoor mannen een tijdlang op hun debuut moesten wachten. Veel spelers konden nog regelmatig trainen op onze club, maar de wedstrijd is toch waar je het voor doet.

  Vrijwel de gehele zondagselectie was 29 augustus op het sportpark te vinden, want ook team 2 speelde en wel tegen ZSGO en FC Weesp won hier met 2-0.

  Even later begon team 1  tegen de Golden Boys en dat werd een leuke wedstrijd waar je toch de kwaliteit van de ex-profs kan herkennen, maar ze moesten het toch afleggen tegen de conditie van de jeugd in onze selectie.
  In de eerste helft opende Milan al de score 1-0. Hij stond in de spits ! En door de energie van Jesse, als aanvoerder, die na lange tijd weer op het veld stond, zorgde ons team ervoor dat FC Weesp bleef aandringen voor meer doelpunten.  Jurre had de regie over de verdediging en dat deed hij beter dan 2 seizoenen geleden, ervaring zeker, hij gaf de profs geen gaatje om te scoren. Onze nieuwe keeper Jip uit de O19-1 leek mij een rots in de branding, rust en zekerheid, nu afwachten hoe hij zich ontwikkelt in de competitie, want hij heeft vanmiddag ook nog weinig werk gehad.
  Met Soufian hebben we weer een echte "goalgetter" want hij deponeerde nog 3 ballen achter de Golden Boys keeper. Door zijn hattrick werd de eindstand dus 4-0, de revanche voor de wedstijd uit 2017 was een feit.

  de redacteur