• 21 mei 2022: AS’80 JO10-3 vs FC Weesp JO10-1 7-3.  

  Aangezien het de laatste competitiewedstrijd van de JO10-1 was, toch een kort verslagje. Even in een andere structuur dan anders. Ik doe het nu aan de hand van de spelers. 

  Amr is de baas op het middenveld. Hij speelde vandaag weer erg goed. Hij was bij elk doelpunt van FC Weesp betrokken. Hij maakte de 1-1 en gaf 2 assists. 

  De 2 assists waren op Hamza. Hamza speelde vandaag het meeste linksvoor, maar ook linksachter en in het 4e kwart keeper. De 2 doelpunten van Hamza schoot hij er goed in met zijn sterke linkerbeen. 

  Jip speelde wederom een ijzersterke wedstrijd. Hij wint veel duels. Keepte het 2e kwart erg goed. Met zijn trap kan hij in 1x iemand vrij voor de keeper zetten. 

  Omar keepte het 1e kwart en deed dat ook erg goed. Daarna speelde hij als middenvelder, rechtsvoor en linksvoor. Met zijn creativiteit en samenspel brengt hij veel afwisseling in het spel van FC Weesp. 

  Awet speelde zowel rechtsachter en rechtsvoor. Awet is misschien zo groot, maar verdedigend in de duels is hij echt heel sterk. De combinatie dat hij ook nog zijn directe tegenstander goed kan passeren, maakt Awet een complete voetballer. 

  Alexander speelde vandaag zowel rechts-als linksachter. Alexander had zich goed voorbereid voor de wedstrijd om met veel pit de duels in te gaan. Heerlijk om dat te zien. 

  Simon speelde vandaag ook in de verdediging en keepte het 3e kwart. Simon verdedigt erg goed en blijft in de passing rustig. 

  Dit topteam speelde vandaag ook erg goed. Tot en met het 3e kwart stond het gelijk. 3-3. In het 4e kwart raakte het team van slag doordat er niet altijd eerlijk werd gespeeld door de tegenstander. Ik wil dat verder niet dramatischer maken dan het is. We hebben dat rustig nabesproken na de wedstrijd. Om het verslag ook goed positief te eindigen komen er nog 2 hoogtepunten aan. Hamza keepte met de penalty’s en er ging er geen een in van AS’80. Ik herhaal. Geen 1! De vader van Alexander beloonde deze topprestatie met een ijsje voor het hele team. Dus dankzij deze 2 toppers werd deze zaterdag en deze competitie afgesloten met een ijsje bij Nelis.  

  11 juni is nog het thuistoernooi. Dan ronden we het seizoen echt af. Mooi om te zien hoe deze 7 spelers zich ontwikkeld hebben dit seizoen! Ga zo door!  

  Verslaggever JO10-1