• Veel vrolijke gezichten bij bijeenkomst. Zaterdag werd bij FC Weesp een bijeenkomst gehouden voor de jeugd en voor hun ouders. Er waren springkussens, popcorn, een meisjes-voetbalclinic en af en toe een regenbui. 
    Er was veel jeugd gekomen en de springkussens werden goed gebruikt. Ook werd er door redelijk wat publiek naar de bekerwedstrijd van het eerste van FC Weesp gekeken. Helaas wist FC Weesp deze wedstrijd niet te winnen en moest zich zijn meerdere erkennen in Victoria. Volgende week begint de echte competitie. 

    Rond 16.00 uur was er popcorn voor de kinderen. Na wat ‘opstart’ problemen, werd de popcornmachine aan de praat gekregen. Veel kinderen hadden uiteindelijk wel twee keer popcorn gehaald. Om 17.00 uur begon de ‘oefentraining’ voor meisjes. Nadine en Joeri hielpen om de meisjes een leuke training te geven. Er waren 18 meisjes op de training afgekomen. Van allerlei leeftijden. De groep werd in tweeën gedeeld en er werden leuke oefeningen gedaan. Sommige meisjes heel serieus en anderen met heel veel lol. Het was erg gezellig. Na de oefeningen werd ook nog partijtje gedaan en werden er penalty’s geschoten. Net iets voor 18.00 uur was de training afgelopen. Net op tijd, want daarna begon het weer flink te regenen.  
    In de kantine bleef het nog een tijdje gezellig. Rond 19.30 uur waren de meeste mensen huiswaarts gegaan. Ook de springkussens waren inmiddels weer opgehaald. Graag willen wij hierbij alle vrijwilligers en iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag hartelijk bedanken!

    De jeugdcommissie