• In voorbereiding op volgend seizoen is de Technische Commissie druk bezig met het op sterkte krijgen van de seniorenselectie en in samenwerking met trainers en leeftijdscoördinatoren ook met de spelersbeoordelingen, teamindelingen en het vinden van goede trainers voor onze jeugdafdeling. 

    Met een sterk groeiende jeugdafdeling zijn er steeds meer trainers nodig, maar ook meer aansturing en ondersteuning vanuit de Technische Commissie. Zeker omdat we de jeugdopleiding verder willen doorontwikkelen om het voetbal voor de jeugd nog leuker te maken en de kwaliteit van de trainingen verder te verhogen.

    Daarom zijn we als Bestuur erg blij dat we naast Martin Steenvoorden (nieuwe Hoofd Opleidingen) een team van Technisch Jeugdcoördinatoren (TJCs) hebben gevonden dat kennis en passie voor voetbal heeft en vele jaren van voetbalervaring met zich meebrengt. De TJCs hebben een belangrijke rol om onze jeugdtrainers te ondersteunen door structuur te creëren, mee te kijken, en advies te geven wanneer gewenst.

    Hiernaast kunnen we met dit grotere team ook enkele belangrijke zaken oppakken die eerder niet mogelijk waren. Thomas Blankers gaat zich richten op het verbeteren van de doorstroom vanuit de jeugd naar het seniorenvoetbal, en Arthur Groot gaat met een nieuw team het keepersbeleid van FC Weesp vormgeven en tot uitvoer brengen.

    De Technische Commissie kan bereikt worden via tc@fcweesp.nl, maar zal binnenkort contact opnemen met de verschillende leeftijdscategoriën om kennis te maken en voor te bereiden op komend seizoen. Mochten er nog mensen zijn die onderdeel willen zijn van dit team en goede ideeën hebben over het verder doorontwikkelen van de jeugdopleiding van FC Weesp, neem dan a.u.b. contact op met ons.