• Na de overwinning tegen Marken begon  FC Weesp energiek aan de thuiswedstrijd tegen DWS. 

  De geest na eerste winst was uit de fles ....Je zag het al gelijk in het eerste kwartier, dat werd afgesloten met een doelpunt voor FC Weesp uit een strijd voor het doel van DWS scoorde Redouan Khanfour 1-0
  DWS wilde dat snel beantwoorden, en 1 minuut later was het gelijk 1-1.
  Hierna ging de wedstrijd veel op en neer , waar FC Weesp de meeste doelkansen creëert,  maar jammer genoeg een paar keer werd onderbroken door de buitenspelval bij de gasten. 
   
  De rust gingen de ploegen in met de 1-1 stand.
   
  Na rust startte DWS meteen met een stevig offensief en drukte de Weesper verdediging veel te veel terug op de eigen helft . Het werd lastig voor de thuisploeg die graag weer eens een thuiswedstrijd wilden winnen.  Toen de druk een beetje van de ketel leek kwam FC Weesp weer aan aanvallen toe en dat resulteerde in de 2--1 met het doelpunt van Scott Iredale gescoord uit een rommelige situatie voor het DWS doel. Scott scoort immers elke wedstrijd dus ook vandaag .
   
  Het laatste kwartier was voor de gasten, die op zoek gingen naar de gelijkmaker.  Die volgde in de tachtigste minuut na een vrije trap op 20 meter van de Weesper goal, waarna de spits de 2-2 erin kopte.
   
  Misschien wel het juiste resultaat van de wedstrijd 
   
  Een wedstrijd waarin de scheidsrechter erg meelevend was met de DWS- grensrechter, die volgens de supporters van de beide partijen een frequent bezoeker zal zijn op Koningsdag of de Scheveningse vlaggetjesdag. 
   
  Eén traditie werd wel verlengd , DWS had weer niet gewonnen aan de Papelaan. 
  Volgende wedstrijd voor de zaterdag-1 is tegen OSV, waar het weer zal gaan om de plaats onder de streep. 
   
  Supporter FC Weesp 

   Foto's in ons fotoalbum 

   

  Uit het Amsterdamse voetbal 

  https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/fc-weesp-en-dws-in-evenwicht/