• Geld is altijd welkom, om het lidmaatschap niet te duur te maken en veel activiteiten te kunnen blijven organiseren, Lees hoe u (zonder kosten) geld in de kas van FC Weesp kunt storten. 

  Rabo-clubsupport. 

  Een actie waar FC Weesp elk jaar aan meedoet is die van onze huisbank, de Rabobank.

  De laatste jaren konden wij via de verdeling van de winst onder verenigingen mooie bedragen ontvangen. 
  Ook dit jaar staan wij in de lijst van aanmeldingen en die kunt u hier lezen.
  Om te bepalen welk initiatief welk bedrag zal ontvangen, heeft de Rabobank een stem-website, waar leden van de bank niet alleen op FC Weesp kunnen stemmen, maar ook op initiatieven van andere culturele en sportieve verenigingen uit de regio.

  Maar let op: alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Als u een rekening bij de Rabobank heeft, kunt u gratis lid van de bank worden (lees hier meer) en dan mag u meestemmen over de verdeling van het geld. Ook als u familie, vrienden of relaties heeft die hun geldzaken via de bank regelen, kunnen zij lid worden van de bank en mogen zij daarna stemmen. Hoe meer mensen op ons doel stemmen, hoe groter het bedrag.
  Het stemmen kan vanaf 5 september tot 27 september op deze website. Doe het nu dan vergeet u het niet !

  Ons doel dit jaar
  FC Weesp wil graag een gezondere leefstijl voorstaan. Ter bevordering hiervan willen we een waterpunt buiten installeren om water drinken te promoten en dit te allen tijde toegankelijk te maken voor iedereen.

  Vomar clubmunten 

  Onze jeugdsponsor VOMAR is de clubmunten actie gestart en als alle leden en supporters flink gaan meesparen, kunnen we wellicht de extra bonus op onze inkomsten binnenhalen. 
  Lees meer op de VOMAR-website  

                    

  Attentie: u spaart mee als u de clubmunten op de website registreert met de code en de club kiest waarvoor u spaart. Heeft u losse munten of spaart u zelf niet? Lever deze munten dan in bij de kantine. Doen !