• Toernooi Zeewolde!
  Vandaag waren wij uitgenodigd bij VV Zeewolde om het veertigjarig jubileum mee te vieren. Samen met Veensche Boys en Zeewolde VR1 en VR2 werd er om 12.30 afgetrapt voor een mini toernooi 7x7. Er werden korte wedstrijdjes van 15 minuten gespeeld. Zonder coach Alex was het even wennen maar we waren vastberaden om de winst mee naar huis te nemen.
  Als eerste de wedstrijd tegen Veensche Boys. Een nieuwe tegenstander dus het was voor Weesp even zoeken naar de juiste formatie. Al snel viel het op zijn plek en was het Weesp die kans op kans krijg. Helaas wilde de bal er nog niet. Lang leek het erop alsof het 0-0 zou blijven maar daar was dan toch onze spits Naomi, die de bal achter de keepster in het netje schoot. Weesp wilde meer en ging aandringen op een 2-0 voorsprong. Naomi zag goed dat de keepster te ver voor haar doel stond en schoot de bal. Deze kwam echter snoeihard tegen de lat en wilde er niet in. Vlak daarna klonk het eindsignaal. Eerste drie punten binnen!
  In de rust werd er kort besproken wat er goed ging en wat er de tweede wedstrijd anders kon. De formatie bleef hetzelfde en de tweede wedstrijd moest er meer gescoord worden.
  De tweede wedstrijd was tegen Zeewolde VR2. Weesp begon sterk en kon al snel via de zijkanten het doel vinden. Al snel kwam Weesp op een voorsprong door een mooie goal van Roosje, die de bal geplaatst in de bovenhoek schoot. Weesp groeide in de wedstrijd en er werd leuk combinatiespel gespeeld. Uiteindelijk kwam de bal bij Naomi terecht en wederom was het raak! 2-0 voor Weesp! Daarna zakte Weesp wat in en kwamen er wat kansen voor Zeewolde. Dit werd uiteindelijk beloond met een mooie harde bal, wat gelijk voor de einduitslag zorgde. 2-1 winst voor de Weesper vrouwen.
  Hierna hadden de vrouwen weer even 15 minuten rust en konden ze het laatste team even goed observeren. Er waren al 6 punten binnen en het doel was om hier 9 punten van te maken.
  De laatste wedstrijd was tegen Zeewolde VR1. Weesp stond toen al qua punten bovenaan en konden zij niet meer ingehaald worden. Weesp begon rommelig aan deze wedstrijd en gaf veel balbezit aan de tegenstander. Uiteindelijk kwamen er aan beide kanten niet echt serieuze kansen en bleef het ook bij een gelijkspel. Helaas geen 9 punten maar toch mooi twee wedstrijden gewonnen.
  Al met al, een ontzettend leuke middag met hele leuke tegenstanders! We komen graag nog een keer terug bij Zeewolde!