• Kilian, het keeperstalent van FC Weesp, heeft iedereen versteld doen staan op de Ajax Keepers Talentendagen!

  Wat een spannende tijd is het voor Kilian (O7)! Hij deed mee aan de eerste ronde van de Ajax Keepers Talentendag, samen met zijn teamgenoten van FC Weesp en vele andere jonge keepers. Op zondagochtend 30 april werd er flink gestreden om indruk te maken bij Ajax.

  En weet je wat? Kilian vond het allemaal geweldig! Hij straalde van enthousiasme toen hij zei: "Het was best leuk, eigenlijk was alles leuk. Ik vond dat ik het best goed deed." Wat een zelfvertrouwen!

  Het goede nieuws is dat Kilian verder mag in het talentenprogramma. Hij is uitgenodigd voor de tweede dag! Dat betekent dat hij indruk heeft gemaakt op de trainers en scouts van Ajax. Geweldig gedaan, Kilian!

  Er wacht natuurlijk wel nog een uitdaging op de tweede dag. De concurrentie is niet te onderschatten. Bij de eerste training bleken ook zij over de nodige vaardigheden te beschikken. Maar met het magische nummer ‘14’ op zijn rug liet Kilian zich hier niet door ontmoedigen.

  Kilian heeft grote dromen in het voetbal. Hij wil niets liever dan keepen bij Ajax, zijn absolute droomclub! En als dat niet lukt, dan wil hij op z'n minst een geweldige speler worden bij FC Weesp.

  Ook de tweede talentendag heeft inmiddels plaatsgevonden op Sportpark De Toekomst, de thuisbasis van Ajax. Kilian was een van de slechts 8 gelukkige leeftijdgenoten die waren uitgenodigd voor een exclusieve keeperstraining en coördinatietest. “Vooral de coördinatietest ging heel goed” aldus Kilian.

  FC Weesp is ontzettend trots op Kilian's prestaties en steunt hem volledig in zijn avontuur bij Ajax. We geloven in jou, Kilian!