• Voor onze trainers en coaches hebben we een tweedelige Pass Play Opleiding georganiseerd op:

  maandag 18 september en maandag 2 oktober tussen 19 en 22 uur.

  Samen met de 'Sport Coach Academy" kan je een stap maken op het TEAM aspect. Hieronder lees je meer over de opzet en doel van de opleiding. We zien graag 1 trainer / coach per leeftijdscategorie terug op deze twee avonden bij FC Weesp.

  Doel

  Het neerzetten, begeleiden en blijven ontwikkelen van een team. De opleiding PASS Play is gericht op het trainen en coachen van spelers uitkomend in de amateursport. Uitgangspunten zijn dat de trainer leert om een goede sfeer te bouwen met het team, de trainingen goed leert te organiseren en de coaching kan aanpassen aan de doelgroep.

  Opzet

  De beste ideeën komen vaak uit de praktijk van de trainers vandaar dat de praktijk van de trainer centraal wordt gesteld. Na de bijeenkomsten kun je zelf aan de slag met de toepassing van het afspraken maken met je team, het organiseren van je training en het coachen van je spelers. Met de daarbij behorende praktijkvoorbeelden. 

  BIJEENKOMST 1

  - Je krijgt inzicht in verschillende voorwaarden voor succesvolle teams

  - Je kunt aan de hand van de geboden structuur afspraken maken met je team

  - Je kunt aan de hand van de geboden inzichten wedstrijden op een positieve wijze begeleiden 

  BIJEENKOMST 2

  - Je leert wat een dwingende leersituatie is

  - Je krijgt inzicht in en je doet ervaring op met wat een dwingende leersituatie doet met het gedrag van spelers

  - Je krijgt inzicht in hoe je zorgt voor veel herhaling en plezier binnen een training

  - Je doet ervaring op met het aanpassen van de coaching aan je doelgroep

  Ons verzoek

  Het vriendelijke verzoek aan alle lichtingen om minimaal 1 afgevaardigden per leeftijdscategorie deel te laten nemen. Waarom? De komende jaren willen we elk seizoen starten met teamafspraken maken en de focus leggen op het team. Daarmee willen we positief gedrag en de sfeer stimuleren, het aantal 'tuchtzaken' terugbrengen en meer 'wij' gevoel creëren. 

  Aanmelden

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar: si_simone@hotmail.com. Tevens het vriendelijke verzoek om je af te melden bij afwezigheid. Er zijn minimaal 10 en maximaal 20 plekken beschikbaar. 

  Graag tot de 18e!

  Namens het bestuur,
  Simone