• Wist u dat de Rabobank een coöperatieve bank is? Dit betekent dat een deel van de winst die de bank maakt, ingezet wordt om de maatschappij sterker te maken. Maar liefst € 27,5 miljoen euro wordt jaarlijks beschikbaar gesteld aan meer dan 30.000 clubs in heel Nederland. 

    FC Weesp is één van de clubs die heeft meegedaan, met als doelstelling om het nieuwe scherm en geluidsinstallatie in de kantine te bekostigen. Wij zijn ontzettend blij dat onze vereniging afgelopen vrijdag een cheque van € 2.388,64 heeft mogen ontvangen, wat een mooie steun in de rug is om deze investering te kunnen doen.

    Wij willen de Rabobank, maar ook alle leden van FC Weesp en de Rabobank bedanken dat ze op FC Weesp hebben gestemd. Want het bedrag dat FC Weesp ontvangt is afhankelijk van het aantal stemmen dat jullie hebben uitgebracht. Dus als je een rekening bij de Rabobank hebt, maar nog geen lid bent van de Rabobank, word dat dan nu (gratis) via deze link, zodat je volgend jaar ook mee kan stemmen. En mocht je ideeën hebben voor projecten die we volgend jaar zouden kunnen realiseren vanuit Rabo ClubSupport, dan zijn suggesties welkom via bestuur@fcweesp.nl.

    Tenslotte willen wij onze vrijwilligers bedanken die de aanleg van het nieuwe scherm en geluidssysteem hebben mogelijk gemaakt. Op onderstaande foto, van links naar rechts: Arie van Overeem, Nol van Wees, Andy Swarts, Anke Bollen (ledenraadslid Rabobank), Rutger ter Hoeven, Bart Slokker, Han van Wely en (nog net…) Haiian Al Abdoullah.