• Een actie waar FC Weesp elk jaar aan meedoet is Clubsupport van de Rabobank.

  Deze coöperatieve bank geeft ieder jaar een deel van de winst terug aan verenigingen in de regio. Leden van de bank kunnen tot en met 26 september stemmen op de verschillende initiatieven van de verenigingen.

  De laatste jaren kon FC Weesp mooie bedragen ontvangen. En ook dit jaar hebben we ons weer aangemeld met onderstaand doel.

  Om te bepalen welk initiatief welk bedrag zal ontvangen, heeft de Rabobank een stem-website, waar leden van de bank niet alleen op FC Weesp kunnen stemmen, maar ook op initiatieven van andere culturele en sportieve verenigingen uit de regio (Amstel & Vecht).

  Maar let op: alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Als u een rekening bij de Rabobank heeft, kunt u gratis ook lid van de bank worden. Lees HIER hoe dan makkelijk kan. En als lid mag u meestemmen over de verdeling van het geld. Ook als u familie, vrienden of relaties heeft die hun geldzaken via de bank regelen, kunnen zij lid worden van de bank en mogen zij daarna stemmen. Hoe meer mensen op ons doel stemmen, hoe groter het bedrag dat wij ontvangen.
  Het stemmen kan vanaf 4 september tot 26 september op deze STEMWEBSITE
  Ga naar deze site en zoek FC Weesp op en stem op ons! Doe het nu dan vergeet u het niet.

  Ons doel dit jaar
  Als onderdeel van onze nieuwe buurthuisfunctie wordt het clubhuis steeds vaker gebruikt door FC Weesp zelf, maar ook verhuurd aan sociaal-maatschappelijke instellingen en aan feesten. Moderne audio & video (AV) om muziek te spelen, presentaties te kunnen geven, films of wedstrijden te kijken, etc. is cruciaal. De huidige AV is 15 jaar oud, dus is dringend aan vervanging nodig. Hiervoor vragen wij een bijdrage via Rabo Clubsupport.

  Stem nu op FC Weesp!