• FC Weesp doet elk jaar mee aan Rabo ClubSupport. Dat is een initiatief waarbij ze, als coöperatieve Rabobank, een deel van de winst teruggeven aan verenigingen en clubs in de regio.

  De laatste jaren kon FC Weesp mooie bedragen ontvangen, wat bijvoorbeeld gebruikt is voor het watertappunt en het ontwikkelen van meidenvoetbal.

  Dit jaar hebben we ons aangemeld met het doel om onze audiovisuele apparatuur te vernieuwen (zie onder).

  Het aantal stemmen bepaalt hoe het geld van deze actie verdeeld wordt. Hoe meer stemmen we als FC Weesp krijgen, des te meer we ontvangen!

  Hoe stemmen?

  Om te stemmen moet je een rekening hebben (of openen) bij de Rabobank. Je moet ook lid zijn van de coöperatieve Rabobank, wat je makkelijk en gratis kunt worden via de Rabo app. Hier kun je meer lezen over lid worden: https://www.rabobank.nl/leden

  Stem via deze site op FC Weesp: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

  Stemmen kan nog tot 26 september.

  Je kunt trouwens na FC Weesp nog op maximaal 2 andere initiatieven stemmen van culturele en sportieve verenigingen uit de regio Amstel & Vecht.

  Ons doel: vernieuwing AV-apparatuur
  Als onderdeel van onze buurthuisfunctie wordt het clubhuis steeds vaker verhuurd aan sociaal-maatschappelijke instellingen en gebruikt voor feesten. Moderne audio & video (AV) om muziek te spelen, presentaties te kunnen geven, films of wedstrijden te kijken, etc. is cruciaal. De huidige AV-apparatuur is 15 jaar oud en dus dringend aan vervanging toe.

  Stem op FC Weesp!