• Het Sportfilmfestival vindt van 2 t/m 12 november plaats in de City of Wesopa, dat is dan even het sportpaleis van Weesp. Er zijn films en documentaires over voetbal, wielrennen, skaten, atletiek, schaken en kanovaren. 
  Met bijzondere voetbalfilms!

  Zaterdag 4 november, 20.15 uur: documentaire film ‘Keeper’

  Op het sportfilmfestival 2023 draaien we op zaterdag 4 november een film die jullie als voetballers zal interesseren. Keeper geeft een bijzonder inkijkje in de spelbeleving van de eenzaamste amateurvoetballers: de keepers. Na afloop van de film is er een panelgesprek onder leiding van Pieter Tammens waaraan een aantal Weesper keepers zullen mee doen, bv. oud Rapiditaan Dirk de Keijzer. Meer informatie over de film en kaartverkoop.

  Zondagochtend 6 november, 10.30 uur: de jeugdfilm ‘Leeuwin’

  Deze ochtend kunnen de jeugdige FC Weespers om 10.30 genieten van de film Leeuwin. Over de Surinaamse Rosi die zich dankzij haar voetbaltalent in Nederland staande houdt. Adviesleeftijd: vanaf circa 6 jaar.
  Daarna treedt goochelaar Gandalf op en is er een sportspeurtocht door het centrum van Weesp. Aanmelden kan via dit formulier.

  Woensdag 8 november: de Weesper Sportquiz

  Verschillende teams strijden om de eer wie zich de beste sportkenners van Weesp mogen noemen. Er zijn fraaie prijzen te winnen. Wie weet wint een team van FC Weesp. Vorm een team van 5 personen en meld je aan op cityquiz@wesopa.nl.  

  Kosten: €20,- per team

  Op de site van het sportfilmfestival (onderstaande button) vinden jullie informatie over alle films en activiteiten en kaartverkoop.

  We zien jullie in de City

  Meer informatie over het Sportfilmfestival