• Recordbedrag na zeer succesvolle Grote Club Actie!  

  De afgelopen weken hebben veel van onze jeugdleden zeer goed hun best gedaan om lootjes te verkopen voor de Grote Club Actie. 

  Bij de verkoop van de lootjes gaat er veel geld naar FC Weesp. Als club zijn we dan ook heel erg blij met onze jeugdige verkopers. Maar natuurlijk ook met de kopers van de lootjes!

  Dit is er een recordbedrag opgehaald. Het officiële bedrag is nog niet helemaal bekend, maar zal zeer waarschijnlijk boven de EUR 9.000 liggen!

  Nu ook hopen dat er veel prijzen vallen op de verkochte loten. Dat maakt het natuurlijk nog leuker. De trekking van de Grote Club Actie is op 28 november. Hou dit dus goed in de gaten.

  Onze beste verkopers hebben in ieder geval al gewonnen. De top-10 beste verkopers van FC Weesp vallen namelijk in de prijzen. Dit jaar was het een spannende strijd voor de plaatsen in de top 10, maar ook voor een plaatsje bij de eerste 3. Uiteindelijk heeft Sven (van de JO12-2) de meeste loten weten te verkopen. Maar liefst 159! Van harte gefeliciteerd Sven met jouw eerste plaats! Op de tweede plaats is Victor (van de JO12-3) geëindigd. Victor heeft, na een vliegende start, heel lang bovenaan gestaan. Victor, ook jij gefeliciteerd met jouw tweede plaats en bedankt voor het verkopen van 144 loten. Met ook meer dan 100 verkochte loten is Vince (van de JO8-5) als derde geëindigd. Vince heeft maar liefst 125 loten verkocht! Knap gedaan Vince, natuurlijk jij ook bedankt! Op de vierde plaats staat Jayden (van de JO12-2) met 98 verkochte loten en op de vijfde plaats vinden we Joshua (van de JO8-7) met 91 verkochte loten. De top 10 wordt verder gevormd door Abel (JO8-1), David (JO9-1), Lucas (JO10-9), Fedde (JO9-1) en Emily (JO11-3). Hieronder staat de volledige top-10. Met de prijswinnaars zal binnenkort contact worden opgenomen over de gewonnen prijs!

  Naast een prijs voor de 10 beste verkopers, was er ook en prijs te verdienen voor het team dat samen (gemiddeld) de meeste loten zou verkopen. Ook hier was het spannend, maar uiteindelijk wist één team er met kop-en-schouders boven uit te steken: de JO12-2! De 10 spelers van de 12-2 verkochten samen 411 loten, oftewel ruim 41 loten gemiddeld per speler. Andere teams zoals de JO9-1 (totaal 234 loten; gemiddeld ruim 29 loten) en de JO8-7 (totaal 217; gemiddeld ruim 24) bleven hun best doen, maar konden de koppositie niet meer overnemen. De prijs voor het beste team is een teamuitje naar de Voetbalfabriek in Almere. Met het team zal binnenkort contact worden opgenomen om het te plannen. Van harte gefeliciteerd!

  Rest ons niets anders dan iedereen nogmaals enorm te bedanken voor alle inzet! Zonder jullie hadden we dit natuurlijk nooit kunnen doen!

  Met vriendelijke groet,

  Jeugdcommissie en Leeftijdscoördinatoren