• Op vrijdag 26 mei neemt topsportbegeleider Bart Heuvingh (AZ) ons mee in de ‘Groeimindset’. Aanvang 20.00 in de kantine van FC Weesp.  

  Meld je nu aan via onderstaande QR-code

  ‘Talent van Morgen’ een ‘Groei is een Mindset’ - twee van Bart zijn boeken, waarvan de laatste In augustus zal verschijnen. 

  Naast het schrijven van boeken heeft Bart een interessante track record als sportpsycholoog,

  bewegingswetenschapper, owner van ‘sportmindset’ en momenteel aan de slag als topsportbegeleider bij AZ. Inmiddels woont Bart 2 jaar in Weesp en hoe gaaf dat hij bij FC Weesp zijn kennis en expertise wil delen op vrijdag 26 mei. 

  Deze vrijdag zal in het teken staan van ‘groeimindset’, want alles wat we doen begint met het geloof in eigen ontwikkeling. Iedereen heeft zijn eigen talenten, maar de mindset die daarbij komt kijken is doorslaggevend in de verdere ontwikkeling daarvan. Daarbij kunnen we twee mindsets onderscheiden. Sporters met een groeimindset zijn ervan overtuigd dat talent te ontwikkelen is, terwijl sporters met een statische mindset geloven dat talent aangeboren is. 

  En dat is precies waar groeimindset in de kern over gaat. Deze kennis- en de toepasbaarheid ervan is ‘key’ voor trainers en coaches. Maar ook als docent, ouder of manager speel je hierbij een cruciale rol. En dat is precies de reden dat we hier aandacht aan besteden. 

  Tijdens de workshop neemt Bart ons mee in het belang van een groeimindset, gaan we aan het werk adv een opdracht en is er ruimte voor discussie en vragen. Wat ons betreft een workshop om niet te willen missen.

  Aanmelden kan via onderstaande QR!

  Groeten,

  Bart Heuvingh & Simone namens het Bestuur