• Routebeschrijving

  Klik hier voor de route via google maps

  Per auto

  Vanaf de A1
  Afslag Weesp/Muiden nemen en de weg richting Weesp vervolgen. Vlak voor Weesp de rotonde voor tweederde nemen en de tunnel onder het spoor nemen. Na de tunnel de weg vervolgen. Als de voorrangsweg een scherpe bocht naar links maakt, gaat u rechtdoor (u volgt de M. Nijhoffstraat) en ziet u na vierhonderd meter recht voor u de tennisbanen. Hier maakt de weg een bocht naar links. Na de tennisbanen gaat u rechtsaf de Papelaan op en ziet u het sportpark FC Weesp na 200 meter aan uw linker hand.

  Vanaf de A9 (Gaasperdammerweg)
  Afslag Weesp nemen en de N236 naar Weesp volgen. Zie verder Vanaf N236, komende vanaf Amsterdam.

  Vanaf de N236, komende vanaf Amsterdam
  Volg de N236 richting Weesp. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij de eerste stoplichten linksaf slaan en gedurende circa twee kilometer de voorrangsweg volgen. Ter hoogte van het rechts gelegen benzinestation, slaat u rechtsaf en direct weer linksaf. U bent dan op de Gemeenschapspolderweg. Deze volgt u 700 meter tot u links voor u de tennisbanen ziet. Op dit kruispunt slaat u voor de tennisbanen linksaf de Papelaan op en ziet u het sportpark na 200 meter aan uw linker hand.

  Vanaf de provinciale weg N236, komende uit de richting Bussum
  De eerste grote afslag Weesp, bij het BP benzinestation, voorbijrijden en voor de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij de stoplichten rechtsaf slaan richting Industrieterrein Noord. Deze geasfalteerde voorrangsweg volgen. Na circa twee kilometer, ter hoogte van het rechts gelegen benzinestation, slaat u rechtsaf en direct weer linksaf. U bent dan op de Gemeenschapspolderweg. Deze volgt u 700 meter tot u links voor u de tennisbanen ziet. Op dit kruispunt slaat u voor de tennisbanen linksaf de Papelaan op en ziet u het sportpark na 200 meter aan uw linker hand.

  Per openbaar vervoer

  Vanaf station Weesp is het ongeveer 10-15 minuten lopen. U verlaat het station aan de zijde van de binnenstad en gaat rechtsaf. U volgt deze weg (de Sportparklaan) tot het einde (circa 1 km, met het spoor aan uw rechterhand) en gaat daar linksaf. U ziet nu rechts de tennisbanen en gaat na 100 meter rechtsaf de Papelaan op. Na 200 meter ziet u het sportpark van FC Weesp aan uw linker hand.