• Coronamaatregelen FC Weesp
  • Het sportpark (voorbij de parkeerplaats) is gesloten voor bezoekers/publiek. Dit geldt voor zowel kantine als langs de velden. Kantine is dus alleen geopend voor de teams zelf (bezoekende teams en FC Weesp) en vrijwilligers. 
  • Uitzondering geldt voor vrijwilligers: Beheer, trainers, teamleiders, scheidsrechters, kantinestaf, maar ook ouders die meerijden bij uitwedstrijden (bezoekende teams). 

   

  • Kleedkamers en toiletten beneden zijn beschikbaar, mits teams zelf verantwoordelijkheid nemen en corona-richtlijnen (1.5m, aantal spelers per kleedkamer, hygiëne, etc.) respecteren. 

  • Voor kantine en kleedkamers is de CTB scan voor 18+ verplicht! Op zaterdag/zondag wordt dit uitgevoerd door de kantine-manager. Op trainingsdagen is het team zelf (trainer / teammanager / aanvoerder) verantwoordelijk voor de CTB scan en ondertekening van de verklaring dat de CTB scan is uitgevoerd. Als teams wedstrijden door de week spelen, is het team zelf verantwoordelijk voor het ontvangen van de bezoekende teams en de scheidsrechter. Het team moet hen dan ook vragen om de verklaring dat de CTB scan is uitgevoerd te ondertekenen. Hierna kan een kleedkamersleutel na borgstelling overhandigd worden. 

  • Voor jeugdteams en begeleiders is de CTB scan niet verplicht. Zij kunnen dus tijdens trainingen en wedstrijden, indien noodzakelijk, de open kleedkamers gebruiken zonder een sleutel op te halen. Wel willen wij de jeugdteams (tot en met O18) adviseren zich thuis om te kleden. Wanneer er wel een kleedkamer wordt gebruikt, is er geen garantie dat je met jouw team een gehele kleedkamer voor jezelf hebt. Neem de spullen dus na het omkleden weer mee! De toiletten kunnen door deze teams uiteraard ook zonder CTB scan gewoon gebruikt worden.

  • De club sluit om 17:00. De veldverlichting zal ook iedere dag om 17:00 automatisch uit gaan. Dit is een regel vanuit de Gemeente. Houd hier dus ook rekening mee. 

  We vragen alle leden en vrijwilligers om bovenstaande regels te respecteren, aangezien we met zijn allen verantwoordelijkheid moeten nemen om de corona-maatregelen na te leven en te zorgen dat we kunnen blijven voetballen.