• Ons team verantwoordelijk voor de gedragsregels en tuchtzaken bij FC Weesp is bezig om een campagne op te zetten om begin komend seizoen onze nieuwe gedragsregels te introduceren bij FC Weesp. Deze gedragsregels zijn opgesteld i.s.m. een pedagoog van de Gemeente Amsterdam. Binnenkort zult u deze regels op het sportpark en social media gaan tegenkomen, gepromoot door onze nieuwste mascotte, de FC Weesp Leeuw!

  FC Weesp, dat zijn wij allemaal

  • Bedankt aan de spelers die ons elke keer een spannende wedstrijd geven!
  • Bedankt aan de coaches en trainers, die in hun vrije tijd door weer en wind de kinderen komen trainen en coachen!
  • Bedankt aan de scheidsrechters die moeilijke beslissingen moeten nemen en altijd één partij moeten teleurstellen!
  • Bedankt aan alle vrijwilligers die achter de schermen het voetballen en de derde helft mogelijk maken!
  • Bedankt aan de ouders langs de lijn staan om aan te moedigen!
  • Samen maken wij FC Weesp onze club!

  Voetbal is ook emotie, waardoor we soms even vergeten dat iedereen met dezelfde reden op de club komt … samen plezier maken, lekker voetballen, en genieten! Om dit voetbalplezier te behouden hebben we jullie allemaal nodig. Om elkaar hierbij te helpen heeft de club gedragsregels opgesteld. We willen jullie allemaal vragen zich aan deze regels te houden en elkaar eraan te helpen herinneren om momenten van voetbal-emotie. Binnenkort zult u deze regels op het sportpark en social media gaan tegenkomen, gepromoot door onze nieuwste mascotte, de FC Weesp Leeuw!

  Dit zijn onze nieuwe gedragsregels

 • Binnenkort zult u deze regels op het sportpark en social media gaan tegenkomen, gepromoot door onze nieuwste mascotte, de FC Weesp Leeuw!

  Nieuw: de Groene kaart

  Om de gedragsregels onder de aandacht te brengen van alle teams, introduceren we de “groene kaart”. Ieder jeugdteam mag na de thuiswedstrijd iemand een groene kaart geven die sportief gedrag heeft laten zien tijdens de wedstrijd. Dit kan een speler, supporter, coach, scheidsrechter, of een andere aanwezige zijn. Het team beslist wie dit verdient, begeleid door de teamleider/coach. De ontvanger van de groene kaart krijgt ook 1 gratis consumptie in de kantine!

  Proost alvast op een sportief en gezellig voetbalseizoen!

  Het Bestuur