• Hoe kan ik het beste een team coachen?

  FC Weesp heeft een Handboek voor Coaches samengesteld met veel tips hoe je een jeugdteam het beste kunt coachen tijdens een wedstrijd. Coachen is een vak, maar met de informatie uit dit handboek kan iedereen het leren!
  Link: https://www.fcweesp.nl/_handboek_coaching_fc_weesp_sept_2022/

 • Praktische informatie voor teamleiders

  Kijk de Jeugdleiderinfo eens door!

  Ons document Jeugdleiderinfo bevat, zoals de naam al zegt, informatie over wedstrijdzaken en KNVB-regels voor teammanagers, teamleiders en coaches/trainers. Ook voor ouders bevat het document nuttige informatie.

  Waarom deze notitie?

  Het is de bedoeling dat je als leider/coach deze notitie doorleest, zodat je weet wat er allemaal rondom wedstrijden kan spelen en waar je mee te maken kan krijgen in je rol als leider/coach.
  Daarnaast kun je de notitie gebruiken als naslagwerk, zodat je weet wat je moet doen in het geval zich bijzonderheden voordoen.
  De notitie gaat niet in op de wijze waarop je moet je team (voetbaltechnisch) coacht en ook niet op de manier waarop je met de spelers en ouders omgaat. Die informatie wordt op andere wijze en in speciale bijeenkomsten verstrekt.

  Heeft u opmerkingen over deze notitie, geef die dan door aan de wedstrijdsecretaris (wedstrijdzaken@fcweesp.nl)

  Kijk regelmatig op onze clubsite en lees de FC Weesp Nieuwsbrieven!

  Bestuur en jeugdcommissie verstrekken op verschillende manieren informatie aan leiders, ouders en spelers, onder andere via de wekelijkse Nieuwsbrieven en onze clubsite www.fcweesp.nl .
  De meest actuele informatie is altijd beschikbaar via onze clubsite
  Naast ‘informatie’ bevat de clubsite ook andere mogelijk interessante zaken als foto’s, verslagen, aankondigingen van activiteiten etc.

  Vragen?

  Bij vragen of problemen met betrekking tot wedstrijdzaken kan de jeugdleider een beroep doen op de wedstrijdsecretaris (wedstrijdzaken@fcweesp.nl)

  • Voor voetbaltechnische vragen kan men terecht bij de technische commissie (tc@fcweesp.nl).
  • In bijzondere gevallen kan contact worden opgenomen met het bestuur (bestuur@fcweesp.nl)

  Jeugdafdeling en Wedstrijdsecretariaat