• Ons document Jeugdleiderinfo bevat, zoals de naam al zegt, informatie voor jeugdleiders en coaches/trainers. Ook voor ouders bevat het document nuttige informatie om eens door te nemen.

  De namen/gegevens van (team)stafleden voor de jeugd staan in deze lijst. 

  Waarom deze notitie?

  Het is de bedoeling dat je als beginnend en als ervaren leider/coach deze notitie doorleest, zodat je weet wat er allemaal kan spelen en waar je mee te maken kan krijgen in je rol als leider/coach.
  Daarna kun je de notitie gebruiken als naslagwerk in het geval zich bijzonderheden voordoen.
  De notitie gaat niet in op de wijze waarop je moet je team (voetbaltechnisch) coacht en ook niet op de manier waarop je met de spelers en ouders omgaat. Die informatie wordt op andere wijze en in speciale bijeenkomsten verstrekt.
  Heeft u opmerkingen over deze notitie, geef die dan door via info@fcweesp.nl

  Kijk regelmatig op onze clubsite en lees de FC Weesp Nieuwsbrieven!

  Bestuur en jeugdcommissie verstrekken op verschillende manieren informatie aan leiders, ouders en spelers, onder andere via Nieuwsbrieven en onze clubsite www.fcweesp.nl .
  De meest actuele informatie is altijd beschikbaar via onze clubsite
  Naast ‘informatie’ bevat de clubsite ook andere mogelijk interessante zaken als foto’s, verslagen, aankondigingen van activiteiten etc.

  Vragen?

  Bij vragen of problemen kan de jeugdleider een beroep doen op de leeftijdcoördinator, die is het eerste aanspreekpunt. In bijzondere gevallen kan contact worden opgenomen met het bestuur, via info@fcweesp.nl
  De namen en gegevens van de coördinatoren en bestuursleden staan op onze clubsite www.fcweesp.nl

   Jeugdafdeling en Wedstrijdsecretariaat