• De (concept) teamindelingen zijn/worden in juni/juli bekend gemaakt. Tijdens de zomervakantie worden deze indelingen ook in de ledenadministratie verwerkt en zijn dan ook via Voetbal.nl (app) te bekijken.

  De teamindeling is conform de uitgangspunten zoals in het teamindeling beleid samengesteld. Bij het indelen van de teams is zoveel als mogelijk rekening gehouden met niveau en eventuele wensen (breedteteams). Maar jullie begrijpen dat niet alle wensen kunnen worden ingewilligd. Het belangrijkste doel is dat elk FC Weesp lid op zijn/haar niveau voetbalt (nog vele jaren) en met veel plezier.

  De laatste jaren hebben wij ervaren dat er gedurende de zomervakantie nog verschillende afmeldingen en aanmeldingen binnenkomen. Met deze ervaring op zak is er besloten dat de teamindelingen een voorlopige indeling zijn. Er kan na de zomerstop dus nog het e.e.a. geschoven worden om alle teams van voldoende spelers te voorzien.

  In september is/wordt er (indien van toepassing) een nieuwe versie van de teamindelingen bekend gemaakt.

  Heb je vragen over de teamindeling neem dan contact op met de leeftijdcoördinator of hoofdtrainer van je lichting, of met de Technische Jeugd Coördinator van de betreffende bouw.

  We hopen dat alle teamindelingen de basis vormen voor een mooi voetbalseizoen bij FC Weesp!

  Technische Commissie,
  mede namens leeftijdscoördinatoren, trainers en andere betrokkenen