• Kantinediensten voor spelers en ouders jeugdspelers

  Kantinerooster najaar 2019

  Het rooster tot en met einde 2019 is klaar. Bekijk hier of u in deze periode al een dienst moet draaien. Dit overzicht heeft onder in beeld verschillende tabbladen, zodat u op datum of op naam kunt zoeken!
   
  Voor het einde van dit jaar ontvangt u weer een wensen&vragenlijst voor het seizoendeel van 2020.
   
  Toelichting
  Zoals bekend, dienen alle spelers en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien. In de meeste gevallen is dit een kantinedienst, maar u kunt ook kiezen voor een schoonmaakdienst of voor het 'afkopen' van uw dienst door een extra contributie van 50 euro per half jaar te betalen.
  Doet u al ander vrijwilligerswerk voor FC Weesp(scheidsrechter, trainer, teamleider e.d.)  dan kunt u vrijstelling van de verplichte kantinedienst aanvragen.
  De kantinedienst bestaat uit tweemaal per seizoen een dubbele kantinedienst of viermaal per seizoen een enkele dienst. De tijden/blokken zijn als volgt vastgesteld:
  • 08:00 - 11:00 uur,
  • 10:30 - 13:30 uur,
  • 13:00 - 16:00 uur en
  • 15:30 - 18:30 uur.
  Jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst.
  Ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp
  Op diverse gebieden kunnen we de hulp van vaste vrijwilligers goed gebruiken. Kijk eens op https://www.fcweesp.nl/vacatures of er iets is dat u leuk vindt om te doen! 
  Oproep: word vaste kantinemedewerker
  De kantinecommissie doet alle moeite om alle diensten te voorzien van een vaste medewerker, maar het zet ons voor een enorme uitdaging, want de groep vaste medewerkers is helaas veel te klein. Vindt u het kantinewerk leuk en wilt u ons team komen versterken? Wij heten u van harte welkom! Neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres of met Nol van Wees, hoofd kantinezaken.
  Contact
  Heeft u vragen of opmerkingen over het rooster of over andere kantinezaken of wilt u vaker een dient draaien, stuur dan een bericht naar kantine@fcweesp.nl 
  Namens de Rooster- en kantinecommissie,
  Rita van Gemert