• Kantinediensten bij FC Weesp

  Kantinerooster najaar 2018

  Dit rooster is nu bekend. Via dit online overzicht (een Google spreadsheet) is alle informatie te bekijken. Deze informatie wordt waar nodig regelmatig nog gewijzigd.

  Het kantinerooster is dus beschikbaar als een online overzicht Dit overzicht heeft verschillende tabbladen: lees het tabblad "Uitleg" voor een toelichting.

  Let op: het kan even duren voordat alle gegevens zijn ingeladen. 

  Wilt u uw kantinedienst ruilen, dan dient u dit zelf te regelen en daarna aan ons door te geven via kantine@fcweesp.nl.

   

  Specifieke informatie
  Lees onderstaande pdf bestanden door zodat u goed voorbereid bent op uw kantinediensten

   

  Algemene informatie kantinerooster 

  Voor elke periode (najaar/voorjaar) dient u dit formulier voor de vrijwilligersdiensten in te vullen .

  Zoals bekend, dienen alle spelers en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien. In de meeste gevallen is dit een kantinedienst, maar u kunt ook kiezen voor een schoonmaakdienst of voor het afkopen van uw dienst (via een extra contributie van 50 euro per half jaar). Doet u al (veel) vrijwilligerswerk voor FC Weesp dan kunt u vrijstelling aanvragen.

  De kantinedienst bestaat uit tweemaal per seizoen een dubbele kantinedienst of viermaal per seizoen een enkele dienst). De tijden zijn als volgt vastgesteld: 08:00 - 11:00, 10:30 - 13:30, 13:00 - 16:00 en 15:30 - 18:30 uur.

  Jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst. Via dit formulier kunt u opgeven op welke dag(en) en tijd(en) u de kantinedienst wilt doen. U kunt daarbij vier voorkeuren opgeven.

  Tip: Schrijf samen met een bekende in. U moet dan beiden een formulier invullen (met dezelfde voorkeur) en de naam invullen bij de vraag met wie u samen deze dienst wilt doen. Via https://www.fcweesp.nl/kantinedienst kunt u een overzicht van de (aangevraagde) kantinediensten bekijken.

  Als alternatief kunt u zich opgeven voor twee schoonmaakdiensten van circa 2-3 uur per half jaar.

  Ook kunt u kiezen voor een extra contributie van € 50,00 per half seizoen. Dit kunt u ook aangeven op onderstaand formulier.

  Een speler of ouder die al ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp doet, kan elk halfjaar via dit formulier vrijstelling vragen om niet te worden ingedeeld. Dit geldt voor alle soorten vrijwilligers: trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, etc. Doe dit ook, anders wordt u ingedeeld!

  Wie geen formulier invult, wordt door het bestuur ingedeeld en is dan verplicht te komen. Mocht u zich niet zelf melden en u wordt ingedeeld op een kantinedienst dan verwachten wij dat u deze dienst wel uitvoert.

  Let op: het is belangrijk dat ouders/spelers die zijn ingeroosterd ook komen opdagen. Wie niet komt opdagen is een extra contributie verschuldigd van 75 euro.

  Op diverse gebieden kunnen we de hulp van vaste vrijwilligers goed gebruiken. Kijk eens op https://www.fcweesp.nl/vacatures of er iets is dat u leuk vind om te doen!

  Kantinediensten waar meerdere mensen de voorkeur voor hebben worden in principe op volgorde van aanmelding ingedeeld.

  Contact
  Heeft uw vragen of opmerkingen over het kantinerooster? Stuur dan een bericht aan kantine@fcweesp.nl.