• Kantinediensten bij FC Weesp

  Kantinerooster voorjaar 2018

  Het kantinerooster voor januari-juni 2018 is beschikbaar als

  • Pdf bestand met uitgebreide toelichting (zonder updates). Dit document is eventueel ook te printen. Zoeken kan met "Ctrl-F".
  • Online overzicht (Google spreadsheet met updates). Er zijn verschillende tabbladen; lees eventueel het tabblad "Uitleg" voor een toelichting. Let op: het kan even duren voordat alle gegevens zijn ingeladen. 

  Wilt u uw kantinedienst ruilen, dan dient u dit zelf te regelen en daarna aan ons door te geven via kantine@fcweesp.nl.

  Specifieke informatie
  Lees onderstaande pdf bestanden door zodat u goed voorbereid bent op uw kantinediensten

  Algemene informatie kantinerooster (voorjaar 2018)

  Vanaf woensdag 15 november om 20.00 uur kunt u dit formulier voor de vrijwilligersdiensten invullen voor de tweede helft van dit seizoen. Dit betreft de periode van zaterdag 27 januari t/m zondag 17 juni 2018.

  Zoals bekend, dienen alle spelers en ouders van jeugdspelers vrijwilligersdiensten te draaien. In de meeste gevallen is dit een kantinedienst, maar u kunt ook kiezen voor een schoonmaakdienst of voor het afkopen van uw dienst (via een extra contributie van 50 euro per half jaar). Doet u al (veel) vrijwilligerswerk voor FC Weesp dan kunt u vrijstelling aanvragen.

  De kantinedienst bestaat uit tweemaal per seizoen een dubbele kantinedienst of viermaal per seizoen een enkele dienst). De tijden zijn als volgt vastgesteld: 08:00 - 11:00, 10:30 - 13:30, 13:00 - 16:00 en 15:30 - 18:30 uur.
  Jeugdspelers vanaf 16 jaar mogen zelf de dienst vervullen: de ouder blijft overigens wel verantwoordelijk voor het vervullen van de dienst. Via dit formulier kunt u opgeven op welke dag(en) en tijd(en) u de kantinedienst wilt doen. U kunt daarbij vier voorkeuren opgeven.
  Tip: Schrijf samen met een bekende in. U moet dan beiden een formulier invullen (met dezelfde voorkeur) en de naam invullen bij de vraag met wie u samen deze dienst wilt doen. Via https://www.fcweesp.nl/kantinedienst kunt u een overzicht van de (aangevraagde) kantinediensten bekijken.

  Als alternatief kunt u zich opgeven voor twee schoonmaakdiensten van circa 2-3 uur per half jaar.

  Ook kunt u kiezen voor een extra contributie van € 50,00 per half seizoen. Dit kunt u ook aangeven op onderstaand formulier.

  Een speler of ouder die al ander vrijwilligerswerk bij FC Weesp doet, kan elk halfjaar via dit formulier vrijstelling vragen om niet te worden ingedeeld. Dit geldt voor alle soorten vrijwilligers: trainers, leiders, scheidsrechters, commissieleden, etc. Doe dit ook, anders wordt u ingedeeld!

  Wie geen formulier invult, wordt door het bestuur op twee (korte) kantinediensten ingedeeld en is dan verplicht te komen. Mocht u zich niet zelf melden en u wordt ingedeeld op een kantinedienst dan verwachten wij dat u deze dienst wel uitvoert.

  Let op: het is belangrijk dat ouders/spelers die zijn ingeroosterd ook komen opdagen. Wie niet komt opdagen is een extra contributie verschuldigd van 75 euro.

  Op diverse gebieden kunnen we de hulp van vaste vrijwilligers goed gebruiken. Kijk eens op https://www.fcweesp.nl/vacatures of er iets is dat u leuk vind om te doen!

  Planning: Zelf aanmelden kan vanaf woensdag 15 november 20.00 uur tot en met vrijdag 15 december. Kantinediensten waar meerdere mensen de voorkeur voor hebben worden in principe op volgorde van aanmelding ingedeeld.

  Contact
  Heeft uw vragen of opmerkingen over het kantinerooster? Stuur dan een bericht aan kantine@fcweesp.nl.