• Schoolvoetbal

  Schoolvoetbal 2020
  Het Schoolvoetbaltoernooi Weesp wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 25 maart en woensdag 1 april 2020. Z
  et dit alvast in je (school)agenda!

  Op woensdag 25 maart spelen alle kinderen uit groep 5-8 de poulewedstrijden. Op woensdag 1 april spelen groep 3-4 en vinden de finales plaats van groep 5-8.

  Vrijwilligers zijn hard nodig om het toernooi ook dit jaar te kunnen laten doorgaan, dus we hopen dat er veel ouders zullen zijn die (wederom) willen bijdragen aan een gezellig en succesvol schoolvoetbaltoernooi.

  Aanmelden van deelnemers en vrijwilligers kan HIER. De aanmelding is nu gesloten, dus registraties komen nu op een wachtlijst terecht.

  Om te zien wie zich al ingeschreven heeft (voor het schoolvoetbal en voor de trainingen), kijk op dit overzicht. Teamindeling wordt vanuit school gecommuniceerd.

  Schoolvoetbaltrainingen

  Op woensdagmiddag 11 en 18 maart 2020 worden er voor de meisjes (groep 5-8) en meisjes en jongens (groep 1-4) trainingen georganiseerd.

  De trainingen zullen plaatsvinden op veld 4 van FC Weesp op de volgende tijdstippen:

  14.30 - 15.45: meisjes groep 5-8
  16.00 - 17.00 jongens & meisjes groep 1-4

  De schoolvoetbaltrainingen zijn met name bedoeld om de spelregels en basisvaardigheden te leren d.m.v. onderlinge partijtjes onder leiding van een vakkundige trainingsstaf en om plezier te hebben. De teamindeling tijdens de trainingen kan anders zijn als tijdens het toernooi zelf, i.v.m. opkomst.

  Wedstrijdvormen
  Groep 3-4 spelen 5 tegen 5, groep 5-6 spelen 6 tegen 6, en groep 7-8 spelen 8 tegen 8. Kijk op www.knvb.nl/pupillenvoetbal voor verdere uitleg en informatie. 

  Schoolvoetbaltoernooi programma
  Het schoolvoetbaltoernooi wordt gespeeld op onderstaande data: 

  • Woensdagmiddag 25 maart (~13.00-17.30 uur)
  • Woensdagmiddag 1 april (~13.00-17.30 uur)

  Verdere informatie over het programma, inschrijvingen, team-indelingen, etc. volgt, dus bookmark deze pagina en kom binnenkort terug voor verdere details. Schoolvoetbal Weesp is ook te volgen op Facebook.

  KNVB schoolvoetbaltoernooi
  Het toernooi maakt onderdeel uit van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, dus het beste team van groep 5-6 en groep 7-8 gaan door naar de volgende ronde met wedstrijden tegen scholen uit de regio en kan zelfs in de landelijke finales komen! De regiofinales vinden plaats in mei. Nadere informatie volgt.


  Heeft u vragen, idee├źn of wilt u meehelpen bij de organisatie (vooraf of op de dag zelf), of wilt u op de hoogte gehouden worden neem dan contact op via schoolvoetbal@fcweesp.nl. 

  Klik op ons fotoalbum om te zien hoe leuk het is: https://www.flickr.com/photos/fc_weesp/albums/72157709552113627