• Schoolvoetbal

  Schoolvoetbal 2019
  Het Schoolvoetbaltoernooi Weesp wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 27 maart en woensdag 3 april 2019. Zet dit alvast in je (school)agenda!
  Op woensdag 27 maart spelen alle kinderen uit groep 5 tot en met 8 de poulewedstrijden. Op woensdag 3 april spelen de groepen 3 en 4 en vinden de finales plaats van groep 5 tot en met groep 8.
  Vrijwilligers zijn hard nodig om het toernooi ook dit jaar te kunnen laten doorgaan, dus we hopen dat er veel ouders zullen zijn die (wederom) willen bijdragen aan een gezellig en succesvol schoolvoetbaltoernooi. Aanmelden van deelnemers en vrijwilligers kan HIER. De sluitingsdatum voor aanmeldingen is een week uitgesteld, aanmelden kan tot en met 15 februari. Bekijk hier alle aanmeldingen (ook die van jou!?). 

  Schoolvoetbaltrainingen
  Wil je meedoen aan de schoolvoetbaltrainingen op woensdagmiddag 13 en 20 maart? Dan graag aanmelden met dit online formulierNeem je schoolvriendjes en vriendinnetjes ook mee!

  Wedstrijdvormen
  Naar aanleiding van de aanpassing van de wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal, worden vanaf komend seizoen ook de wedstrijdvormen in het Schoolvoetbal aangepast. Dit houdt in dat de groepen 5/6 in de wedstrijdvorm 6 tegen 6 gaan spelen en de groepen 7/8 in de wedstrijdvorm 8 tegen 8. Kijk op www.knvb.nl/pupillenvoetbal voor verdere uitleg en informatie. 

  Schoolvoetbaltoernooi programma
  Het schoolvoetbaltoernooi wordt gespeeld op onderstaande data: 

  • Woensdagmiddag 27 maart (13.00 tot ~17.15 uur)
  • Woensdagmiddag 3 april (13.00 tot ~17.30 uur)

  Het definitieve programma inclusief uitslagen staat op www.tournify.nl/live/schoolvoetbal-weesp-2019

  Verdere informatie over het programma, inschrijvingen, team-indelingen, etc. volgt, dus bookmark deze pagina en kom binnenkort terug voor verdere details. Schoolvoetbal Weesp is ook te volgen op Facebook.

  KNVB schoolvoetbaltoernooi
  Het toernooi maakt onderdeel uit van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, dus het beste team van elke categorie (alleen groepen 5-8) gaat door naar de volgende ronde met wedstrijden tegen scholen uit de regio en kan zelfs in de landelijke finales komen! 
  De regiofinales zijn op 15 en 22 mei. Nadere informatie volgt.
  Heeft u vragen, ideeën of wilt u meehelpen bij de organisatie (vooraf of op de dag zelf), of wilt u op de hoogte gehouden worden neem dan contact op via schoolvoetbal@fcweesp.nl. 

   

   

   

  Historie 

  Schoolvoetbal 2018

  Bekijk het programmaboekje of het overzicht van de finalewedstrijden voor de groepen 5-8! 

  Alle deelnemers aan het Schoolvoetbaltoernooi graag via dit online formulier aanmelden zodat we de inschrijvingen van school kunnen controleren en de deelnemers rechtstreeks van informatie kunnen voorzien, zoals het programmaboekje. Bekijk hier alle aanmeldingen (individueel,ook die van jou!?). Benieuwd naar de teams en de coachesKijk hier!

  Schoolvoetbal Weesp is ook te volgen/vinden op Facebook, daar staat het laatste nieuws!

  In 2018 wordt het Schoolvoetbaltoernooi Weesp gespeeld op onderstaande data. Klik op de link voor het programma van die dag (en daarna op het team om alleen daarvan een overzicht te krijgen):

  • Woensdagmiddag 28 maart (13.00-17.15 uur) - Poulewedstrijden groepen 5-8
  • Woensdagmiddag 4 april (14.00-17.30 uur) Finales groepen 5-8, wedstrijden groepen 3-4.
   Let op: de groepen 3-4 worden na de eerste ronde opnieuw ingedeeld en spelen dus twee rondes. De wedstrijden van de tweede ronde zijn afhankelijk van de uitslagen in de eerste ronde en nu dus nog niet bekend.

  De eerste dag spelen alle teams op een half veld (7 tegen 7). Voor de categorie jongens groep 7-8 is de finalewedstrijd op de tweede woensdag volgens KNVB reglement: 11 tegen 11 op heel veld. De teams van groepen 3-4 spelen (4 tegen 4) op kleine veldjes. 

  Het toernooi maakt onderdeel uit van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, dus het beste team van elke categorie (alleen groepen 5-8) gaat door naar de volgende ronde met wedstrijden tegen scholen uit de regio en kan zelfs in de landelijke finales komen! Dat gaat via de volgende route:

  • woensdag 18 april - Regio Finale Weesp e.o. met winnaars van Abcoude, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loenen aan de Vecht en Weesp (bij SV de Vecht in Loenen aan de Vecht)
  • woensdag ???  - Finale Amstelland (bij S.V. Legmeervogels in Uithoorn)
  • woensdag 16 en 23 mei - Finale Centraal (bij RKAVIC in Amstelveen)
  • woensdag 6 juni - Districtsfinale West I (bij S.V. Legmeervogels in Uithoorn)
  • woensdag 20 juni - Landelijke finale (KNVB-centrum in Zeist)

  De officiële inschrijving kan alleen via school en dient uiterlijk vrijdag 3 februari binnen te zijn. Via de link kan je de ingeschreven teams bekijken.

  Wil je meedoen aan de schoolvoetbal trainingen op  woensdagmiddag 14 en/of 21 maart? Dan graag aanmelden met dit online formulier! Alle aanmeldingen kun je bekijken in deze lijst. Neem jij je schoolvriendjes en vriendinnetjes ook mee?!

  Meer informatie is te vinden in deze DropBox folder. Of bekijk de berichten die verstuurd zijn via de Schoolvoetbal Weesp mailinglijst.

   

  2017

   

  Nog aanvullen...

   

  2016
  Het schoolvoetbaltoernooi 2016 was een groot succes, met 108 teams (incl. groepen 3-4) en ruim 750 kinderen! Bekijk de fotoalbums op Facebook. Het toernooischema met alle uitslagen van 2016 is te vinden op www.toernooi.nl. Bekijk het programmaboekje (2016, dag 1 en 2) met alle informatie, het overzicht van de finalewedstrijden (2016, dag 2)  of het programmaboekje voor de regiofinales (2016, dag 3)
  Het Schoolkampioenschap van Weesp werd voor de 3e keer gewonnen door de Van der Muelen Vastwijkschool. De Fair-Play-Cup werd gewonnen door het jongens JD1 team van de Kors Breijerschool.

  2015
  Het schoolvoetbaltoernooi 2015 was een groot succes, met 97 teams (incl. groepen 3-4) en bijna 700 kinderen! Bekijk de fotoalbums op Facebook. Het toernooischema met alle uitslagen van 2015 is te vinden op www.toernooi.nl. Bekijk hier het programmaboekje voor 2015. Het Schoolkampioenschap van Weesp werd voor de 2e keer gewonnen door de Van der Muelen Vastwijkschool. De Fair-Play-Cup werd gewonnen door het meisjes ME2 team van De Hobbedob.

  2014
  Het schoolvoetbaltoernooi 2014 was een groot succes, met 52 teams en ruim 450 kinderen! Bekijk de fotoalbums op Facebook of op Flickr van Wendy. Het toernooischema met alle uitslagen van 2014 is te vinden op www.toernooi.nl. Bekijk hier het programmaboekje van 2014. Het Schoolkampioenschap van Weesp werdgewonnen door de Van der Muelen Vastwijkschool. De Fair-Play-Cup werd gewonnen door het meisjes ME2 team van De Terp.

   
  Heeft u vragen, ideeën en/of wilt u meehelpen bij de organisatie (vooraf en/of op de dag zelf), of wilt u op de hoogte gehouden worden neem dan contact op via schoolvoetbalweesp@gmail.com.