• Vele mogelijkheden tot sponsoring

  Voor een sponsor biedt FC Weesp de mogelijkheid om binnen de club, lokaal en regionaal bekendheid te krijgen en tevens aan te geven dat de sponsor de sport een goed hart toedraagt.
  Sponsoring voorziet in een belangrijke inkomstenbron voor de club en is daarmee een belangrijke ondersteuning bij onze voetbalactiviteiten, zoals het opleiden van de jeugd en het onderhouden van de faciliteiten. Dit alles om een goeddraaiende voetbalfamilie te zijn met sportieve ambities, ook op regionaal niveau!
  Ons sponsorbeleid is gericht op het hebben van duurzame relaties met betrokken bedrijven en instellingen, voor welke wij als voetbalclub iets kunnen betekenen. Hierbij is ons uitgangspunt dat kwaliteit en inhoud belangrijker zijn dan kwantiteit.

  Hoofdsponsors
  FC Weesp heeft momenteel drie hoofdsponsoren, die tevens het eerste zaterdagelftal steunen:

  Hoofdsponsor jeugd

 • Sponsorkliks - steun FC Weesp via uw online aankopen

  Ga naar de webwinkel van uw keuze via onze site en sponsor daarmee FC Weesp

  Vanaf nu is het voor iedereen die FC Weesp een warm hart toedraagt mogelijk om FC Weesp GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.fcweesp.nl . Op onze website staat de button van Sponsorkliks. Door op deze button te klikken verschijnt een overzicht van alle bekende webwinkels. Door via de button op onze site naar deze winkels te gaan levert elke aankoop bij een van deze bedrijven levert FC Weesp een kleien bijdrage voor FC Weesp op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

  Bijna alle grote online-shops uit alle branches doen mee!
  Als je op de button klikt krijg je dit een zeer uitgebreid overzicht met webwinkels: bol.com, zalando, cheaptickets, bcc, wehkamp, blokker, klm, etc.