• Techniektrainingen jeugd 6 t/m 14 jaar

  Op zondag 7 november 2021 start de tweede serie van 6 techniektrainingen van het seizoen. In totaal zijn er 4 series van 6 trainingen dit seizoen. Je kunt je digitaal aanmelden via dit

  AANMELDINGSFORMULIER.

  De trainingen zijn op zondagochtend, duren een uur en worden verzorgd door Pascal Heije (voormalig speler van Ajax) die FC Weesp met zijn Golden Boys Voetbalschool ondersteunt. Dit is afgelopen seizoen ook een groot succes geweest met gemiddeld zo'n 40-50 spelers per ochtend. Het schema van trainingsdagen dit seizoen kunt u HIER vinden.

  Trainingstijden:

  9.30-10.30: training 6 t/m 9 jaar

  10.30-11.30: training 10 t/m 14 jaar

  Kosten per serie zijn 40 euro voor leden van FC Weesp en 75 euro voor niet-leden. Er is geen korting mogelijk als een of meerdere trainingen gemist worden.

  NIEUW: deelnemers aan de techniektrainingen maken kans om opgenomen te worden in de Golden Boys Talententeams, die wedstrijden zullen spelen tegen de selecties van andere regionale voetbalscholen en top-amateurclubs.

  Om mee te kunnen doen kan voor €39,99 het Golden Boys tenue voor dit seizoen te worden aangeschaft. Afhandeling hiervan loopt via Pascal Heije.

  Voor vragen over deze techniektrainingen kan je contact opnemen met de Technische Commissie via tc@fcweesp.nl.

  Leuk dat je mee wilt doen, we wensen je alvast veel voetbalplezier!

  Technische Commissie - FC Weesp 
  www.fcweesp.nl/technische-commissie