• Voetbal.nl app

  Veel informatie van en over FC Weesp en andere verenigingen kun je vinden in de Voetbal.nl app.

  Heb je de Voetbal.nl app nog niet? Download hem nu en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij FC Weesp bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je b.v. informatie over (je eigen) teams, wedstrijden, vrijwilligerstaken, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.

  Kortom: Zorg dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan.

 • Account instellen

  Als je de Voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij FC Weesp in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk e-mailadres ik bekend ben bij FC Weesp? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van FC Weesp ontvangt is het adres waarmee je bij ons bekend bent. Je kunt ook een e-mail sturen naar onze ledenadministratie.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij FC Weesp bekend bent. Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem contact op met onze ledenadministratie.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de Wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Wachtwoord vergeten?
  Had je al een account en ben je je wachtwoord vergeten, kun je door het opgeven van je e-mailadres je wachtwoord laten resetten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een activatielink. Deze link is twee dagen geldig (hierna zul je opnieuw in de app de 'wachtwoord vergeten' functie moeten gebruiken).

 • Meerdere kinderen lid?

  De koppeling aan de persoon vindt na inloggen automatisch plaats. Als de account aan meer dan 1 persoon gekoppeld kan worden, omdat er meerdere personen zijn met jouw e-mailadres (bijvoorbeeld je kinderen), zul je na inloggen moeten kiezen aan welke persoon je wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

  Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Toeschouwer of supporter

  Als het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd niet overeenkomt met het e-mailadres bij FC Weesp en er is verder geen andere persoon waarbij jouw e-mailadres geregistreerd staat, dan wordt je als toeschouwer toegelaten tot de app.

  Let op: Als toeschouwer kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Deze app kan alleen door leden van de KNVB gebruikt worden.

 • Meer vragen?

  De Voetbal.nl app is gemaakt door Sportlink. In hun Support Center staat uitgebreide informatie, zoals

  • Ik ga voor het eerst aan de slag met de app van Voetbal.nl. Wat moet ik doen?
  • Mijn persoonlijke instellingen in de app van Voetbal.nl
  • Programma en uitslagen
  • Wat kan ik vanuit mijn functie met de app van Voetbal.nl?
  • Veelgestelde vragen over de Voetbal.nl app