• Vrijwilligersbeleid

  Het voortbestaan van FC Weesp valt of staat met de betrokkenheid van onze vrijwilligers die zich week-in-week-uit inzetten om ervoor te zorgen dat iedere week honderden jongens, meisjes, mannen en vrouwen ‘gewoon’ kunnen voetballen. Fantastisch dat al zoveel mensen zich inzetten!

  Sommige van onze vrijwilligers zie je op of langs het veld als trainers, teamleiders en scheidsrechters, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de wedstrijdsecretarissen, het team dat de faciliteiten onderhoud en de vele commissies. Ook zij vervullen elke week weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het voetbal.

  We zijn hard op zoek naar meer vrijwilligers. Als je zelf voetbalt of als je kinderen voetballen bij FC Weesp, vraag dan eens wat jij kunt doen. Ook als je zelf niet voetbalt, kun jij je steentje bijdragen. Hiernaast willen we de oudere jeugd vragen om zich in te zetten als scheidsrechter of jeugdtrainer bij de jongere leeftijdscategorieën.

  FC Weesp ondersteunt onze vrijwilligers waar mogelijk met opleidingen, FC Weesp kleding, en in specifieke gevallen met een vrijwilligersvergoeding (op aanvraag). De belangrijkste vergoeding is echter de gezelligheid en de nieuwe contacten die je kan leggen met andere (FC) Weespers en “iets over voldoening dat je en positieve bijdrage kan leveren of zo”

  Heb je interesse of ervaring als (jeugd)trainer, jeugdleider, scheidsrechter, kantinemedewerker of wil je je andere vaardigheden inzetten in een meer bestuurlijke of administratieve functie, of wil je gewoon 'iets doen', geef dan je naam en telefoonnummer op via: vrijwilligers@fcweesp.nl

  Klik HIER voor een overzicht van de huidige vacatures.

  Bestuur FC Weesp