Wedstrijdverslagen

Op deze pagina worden wedstrijdverslagen gepubliceerd welke door direct betrokkenen van de spelers/speelsters worden ingediend. Zelf een wedstrijdverslag ter publicatie indienen? Gebruik onderstaande knop.

Wedstrijdverslag indienen

Goed begin van het weekend voor JO9-1!

Wartburgia asv JO9-1 - FC Weesp JO9-1

Zaterdag 2 maart 2024: Wartburgia JO9-1 vs FC Weesp JO9-1 2-3 Op deze mooie zaterdagmorgen mochten de boys van de JO9-1 om 9.00 uur spelen bij Wartburgia. Het was daar de enige wedstrijd om 9.00 uur. De jongens hadden alle ruimte voor een warming up. Ze waren lekker aan het voetballen. Dan moet de wedstrijd nog beginnen. De teammeeting werd begeleid door de vader van David. Wie gingen er vandaag ... meer »

• 2 maart 9:00
10-02-2024

BFC JO12-3 - FC Weesp JO12-2

10-02-2024

FC Weesp JO9-1 - WV-HEDW JO9-2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!